Vukovar Forum
09 Rujan, 2010, 11:51:11 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: slastičarnica u našem gradu  (Posjeta: 3675 )
hrvatica
Gost
« : 08 Oľujak, 2007, 06:19:26 »

što mislite?! da li bi bilo dobro da naš grad ima jednu kvalitetnu slastičarnicu sa kolačima i sladoledom di će dolaziti i stariji i mladi !? ima li makar sličnih stvari u vukovaru i hoće li biti ?
Evidentirano
mitnica
Gost
« Odgovor #1 : 08 Oľujak, 2007, 06:33:05 »

pa ja mislim da našem dragom gradu nedostaje nešto puno više od slastičarnice..............
Evidentirano
srpkinja
Gost
« Odgovor #2 : 08 Oľujak, 2007, 10:27:12 »

Pa jel ima siptara,ako ima bit ce slasticarni,za mene je najbolja bila kod Njegica.
Evidentirano
gost
Gost
« Odgovor #3 : 12 Oľujak, 2007, 10:10:46 »

pa šiptara sve više ima,za moj ukus i previše
a što se tiče slastičarni naravno da bi bilo dobro da ima jedna dobra,ali...
(ne želim sad da zvučim kao neki ksenofob) samo da nije od nekog šiptara.
nažalost,imala sam priliku bolje ih upoznati i videti kako oni prave sladoled i verujte želudac mi se okrenuo za 360 stepeni.kad ga kupuješ sve to izgleda sjajno i bajno,ali prljavijih ljudi nisam videla.
tako da ću prije otići u trgovinu pa uzet sladoled po 10kn nego kod šiptara po 2kn.
Evidentirano
Nikola
Gost
« Odgovor #4 : 13 Oľujak, 2007, 05:11:23 »

Pa je sam jeo sladoled u slastičarni Navis i mogu reći da je ukusan, i nije onako vodenast kao kod nekih drugih.
Evidentirano
Domagoj
Gost
« Odgovor #5 : 14 Oľujak, 2007, 06:37:15 »

Čini mi se da je motivacijski izvor ove teme nadolazeće prolječe koji izgledno svi željno očekujemo. Lijepo je što Grad neće biti prazan kao proteklih godina. Život ponovo stanuje u Vukovaru, iako ne kao prije, mnogo je nerješenih problema i srušenih sudbina, međutim šansa postoji. O nama ovisi brzina potrebnih promjena...
Evidentirano
M
Novi član
*

« Odgovor #6 : 13 Studeni, 2007, 08:29:45 »

Ja sam prije par godina bio u jednoj slasticarnoj u Djakovu!!! Pao sam u nesvjest kad sam video kakve torte i kolace prave!!! Slasticarna je bila u mramoru, moderan stil i naravno sve su tamo djevojke radile!!! Narucio sam krempitu , kad su doneli dva komada, nisam sve pojeo koliko su bile velike!!! Ali fora je bila sto su krempite bile od cokolade, dok sam ja mislio da su krempite samo od vanile!!!

A sad je jedno iskustvo iz Vojske dok sam bio vojnik( ne iz rata, u ratu nisam bio):
Bio sam dezurni u mojoj ceti, svako bude jednom dezurni i mora da nadgleda posao koji se moraju obaviti u vezi higijene, znaci cisjenja toaleta i ostalih prostorija!!!Jednom prije rucka sam imao obavezu da idem da proverim jel dole sve ok, mislim jel sve ocisceno i oprano, zaduzen je bio jedan siptar sa kosova Haki! Spustio sam se stepenicama dole, stepenice su bile ciste nigde prasine, i usao sam u kupatila gde su umivaonici  bili napred a sa druge strane wc "cucavci", kad vidim ja crijevo od vode prikljucen i pustena voda, kaplje  voda na pipi i ispod pravi malu baricu a sve cisto!!! Ja sam pipu zatvorio kad ja cujem neki krestavi glas vice ej u picku mater tko zatvara vodu?Odmah sam prepoznao Hakijev glas , ja mu kazem " pa dobro sta ti radis sa tim crijevom? Sve je cisto ode sve u P.M, ja sam pratio crijevo koje je ravno islo u wc ja povukao crijevo a on ga vuce sebi unutra, nije bilo vrata, pa si sve mogao da vidis, kad on cuci i pere dupe rukama, ja sam mu sa zaprastenjem vikao pa sta radis, jel nemas papira, u vojsci sam uvek imao wc papira u zadnjem djepu! On mi je odgovorio mi muslimani nekoristimo wc papir! Od tad nejedem vise baklave, njihove sladolede i kolace!!!Haki je bio ok super smo se slagali ali kad mu je stigao paket sa suhim kravlje mesom, nisam mogao da uzmem da probam!!!
poz
Evidentirano
tvukoja_zg
Novi član
*

« Odgovor #7 : 03 Lipanj, 2009, 09:49:55 »

wow, koji zgodan kontekst i poveznica između higijene jednog vojnika i baklave u slastičarnici.
Inače, postoje sanitarne kontrole, ako nisi znao.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media