Milan80
Novi član

|
 |
« Odgovor #15 : 19 Srpanj, 2007, 04:40:05 » |
|
milane pa jel ti sebi sada ne zvučiš jednolično? okrećeš povijesne činjenice onako kako tebi odgovara jer si SRBIN a SRBI su ti zloglasni AGRESORI !!!! a to i za kako i šta s novinarima radije se obrati šljivančaninu i ostalima, jer oni su imali zadnju riječ i s njima kao i sa svim ubijenim hrvatima ! jadni mali hrvati, stalno maltretirani od velikuh zlogalsnih Srba OVDE JE TEMA: TREBALI VUKOVARU LOGOPED, ILI NE? TAKO DA SI ZALUTALA SA TAKVIM KOMENTARIMA!!! IMAS NA PODFORUMU STANJE SVESTI, PA TAMO OSTAVI SVOJA MISLJENJA!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svadjanje na Internetu je kao specijalna olimpijada, cak i ako pobedis, opet si retard...
|
|
|
Susjed
Novi član

|
 |
« Odgovor #16 : 15 Kolovoz, 2007, 06:15:06 » |
|
Vec duze vremena u Vukovarskoj bolnici se trazi lekar za logopediju... za neupucene, to je lekar koji pomaze vecinom deci da prevazidju problem oko ne izgovaranja nekih slova... Mene samo zanima na kojem medicinskom fakultetu izucavaju za lijecnika logopeda ili gdje lijecnik opce prakse moze zavrsiti specijalizaciju za logopeda? Dakle Milane nemas pojma jer logoped nije lijecnik nego terapeut i logopedija se studira recimo u Zagrebu na rehabilitacijsko-edukacijskom fakultetu to jest nekadasnjem fakultetu za defektologiju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zadro
Novi član

|
 |
« Odgovor #17 : 15 Kolovoz, 2007, 12:15:39 » |
|
Vec duze vremena u Vukovarskoj bolnici se trazi lekar za logopediju... za neupucene, to je lekar koji pomaze vecinom deci da prevazidju problem oko ne izgovaranja nekih slova... Mene samo zanima na kojem medicinskom fakultetu izucavaju za lijecnika logopeda ili gdje lijecnik opce prakse moze zavrsiti specijalizaciju za logopeda? Dakle Milane nemas pojma jer logoped nije lijecnik nego terapeut i logopedija se studira recimo u Zagrebu na rehabilitacijsko-edukacijskom fakultetu to jest nekadasnjem fakultetu za defektologiju.  tako je, samo ti njemu reci ! milan puno toga laprda u prazno ! pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Milan80
Novi član

|
 |
« Odgovor #18 : 28 Kolovoz, 2007, 07:53:43 » |
|
Tako je! Samo ti reci Milanu, kad vec ivana ne moze, vec samo aplaudira na tudja misljenja  Ja sam obajsnio vecini ljudi sta znaci logoped prostim jesikom, jer nisu svi upuceni kao ti u problematiku, niti su završili viske škole kao tvoja što je bila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svadjanje na Internetu je kao specijalna olimpijada, cak i ako pobedis, opet si retard...
|
|
|
Susjed
Novi član

|
 |
« Odgovor #19 : 31 Kolovoz, 2007, 06:25:29 » |
|
Ja sam obajsnio vecini ljudi sta znaci logoped prostim jesikom, jer nisu svi upuceni kao ti u problematiku, niti su završili viske škole kao tvoja što je bila Pa pogresno si objasnio Milane. Zato sam i napisao ispravak onoga sto si napisao kako bi ipak citatelji znali o cemu se radi. No svakako sam misljenja da u Vukovaru ali i u ostalim gradovima treba logoped. I ne samo jedan nego nekoliko. Tko ce raditi ne znam jedino bi trebao biti dosta strucan. To jest zavrsiti odgovarajuci fakultet koji nije medicinski pa logoped nikako nije lijecnik.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zadro
Novi član

|
 |
« Odgovor #20 : 31 Kolovoz, 2007, 07:04:48 » |
|
pa nestašica je i logopeda i psihologa i još jako puno stručnjaka ... iako kod nas se još nije ni svijest dovoljna otvorila o svemu tome ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribic
Novi član

|
 |
« Odgovor #21 : 01 Rujan, 2007, 06:01:45 » |
|
a Zašto se koljete oko ovaklvih stvari? Nisam niti terapeut niti liječnik a niti psiholog ali vjerovatno djeci nije lako, pa nemora se djeci dotanto hodat po zuljevima a kroz ovu temu poticati nacionalna pitanja. Milane, reci sad, kad se tema malo otvorila, o kojoj se osobi radi a da nije podobna doktorici Vesni Bosanac, vjerovatno postoji neko ime i prezime, vjerovatno postoji i razlog. Kada si u prvom postu to spomenuo trebao si i obrazložit, tko, što, kako i zbog čega jednako onako kako se drugi tebi trude odgovoriti i objesniti svoje stavove.
I uostalom, ako djeci treba pomoć ona se mora naći, pa neka djeci pomogne bilo tko samo neka nije ratni zločinac ili pedofil.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Milan80
Novi član

|
 |
« Odgovor #22 : 03 Rujan, 2007, 06:25:11 » |
|
Bih rado rekao, o kome se radi, ali ipak to su privatne stvari, i ne zelim bilo kome a posebno ne njoj da napravim bilo kakav problem... uostalom, ako nisi primetio retko kada na forumu govorim o imenima, osim kada su u pitanju poliicari, ili istorijske licnosti... Dovoljno je sto sam rekao da je zena radila i pre rata u VU bolnici, tako da niti je pala sa marsa, niti je nestrucna za takav posao... a kamoli pedofil ili ratni zlocinac! Ja sam ovde ukazao na problem koji je uocljiv kod dece cim zinu, i svakako da im treba pomoci, a to sto neko ima komplekse i srbofobiju, to je nesto drugo, i o tome necu ovde da raspravljam! Ima drugi deo foruma za te stvari!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribic
Novi član

|
 |
« Odgovor #23 : 03 Rujan, 2007, 10:19:10 » |
|
A gledaj, neznam kako možeš biti upućen u Hrvatsko zdravstvo grada Vukovara kad si trenutno građanin Beograda. No dobro, ako je dotična gospođa doista stručna i ako je djeci prijeko potrebna pomoć u što ne sumnjam onda joj mjesto za radni prostor i djelovanje teba omogućiti. Samo, čisto sumnjam da vukovarska bolnica nema stručnu osobu za takvu problematiku. Pa ipak je vukovarska bolnica jedna od ozbiljnijih ustnova Sistoka Hrvatske uz Osiječku i Vinkovačku opću bolnicu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
milki
Novi član

|
 |
« Odgovor #24 : 03 Rujan, 2007, 01:13:00 » |
|
ajmo malo demistificirati tu potrebu i nedostatak logopeda u Vukovaru!!!! Kod nas djeluje više logopeda u OŠ "Josipa Matoša" a o njihovoj kvaliteti dovoljno govori da dolaze djeca čak iz Vinkovaca! A ova gospođa zadnjih 10 godina nije radila u struci i zato nije dobila posao! Bez brige kad mlad , stručan kadar sa hrvatskom diplomom ili makar nostrificiranom zatraži posao dobit će ga!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Milan80
Novi član

|
 |
« Odgovor #25 : 04 Rujan, 2007, 04:34:20 » |
|
A gledaj, neznam kako možeš biti upućen u Hrvatsko zdravstvo grada Vukovara kad si trenutno građanin Beograda. No dobro, ako je dotična gospođa doista stručna i ako je djeci prijeko potrebna pomoć u što ne sumnjam onda joj mjesto za radni prostor i djelovanje teba omogućiti. Samo, čisto sumnjam da vukovarska bolnica nema stručnu osobu za takvu problematiku. Pa ipak je vukovarska bolnica jedna od ozbiljnijih ustnova Sistoka Hrvatske uz Osiječku i Vinkovačku opću bolnicu. Covece, shvati da preko neta, mogu i sa Novog Zelanda da budem upucen u sve sto se desava bilo u Srbiji, Hrvatskoji, Sibiru, Meksiku, gde god...  A SAMO DA KAZEM DA JE TO U HRVASTKOM "TISKU" PISALO DA SE TRAZI LOGOPED, I DA JE TO IZUZETNO DEFICITARAN KADAR U VUKOVARU I OKOLINI, prema tome ne lupetaj te bez ikakovoga osnova... bas cu se raspitati gde je tacno pisalo, kada budem saznao, postavicu ovde... A ova gospođa zadnjih 10 godina nije radila u struci i zato nije dobila posao! Bez brige kad mlad , stručan kadar sa hrvatskom diplomom ili makar nostrificiranom zatraži posao dobit će ga! Pa bas me zanima, odakle ti podatak da ona nije radila u struci 10 godina  zaista zanimljivo, da se covek iscepa od smeha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zadro
Novi član

|
 |
« Odgovor #26 : 04 Rujan, 2007, 06:51:09 » |
|
A gledaj, neznam kako možeš biti upućen u Hrvatsko zdravstvo grada Vukovara kad si trenutno građanin Beograda. No dobro, ako je dotična gospođa doista stručna i ako je djeci prijeko potrebna pomoć u što ne sumnjam onda joj mjesto za radni prostor i djelovanje teba omogućiti. Samo, čisto sumnjam da vukovarska bolnica nema stručnu osobu za takvu problematiku. Pa ipak je vukovarska bolnica jedna od ozbiljnijih ustnova Sistoka Hrvatske uz Osiječku i Vinkovačku opću bolnicu. Covece, shvati da preko neta, mogu i sa Novog Zelanda da budem upucen u sve sto se desava bilo u Srbiji, Hrvatskoji, Sibiru, Meksiku, gde god...  A SAMO DA KAZEM DA JE TO U HRVASTKOM "TISKU" PISALO DA SE TRAZI LOGOPED, I DA JE TO IZUZETNO DEFICITARAN KADAR U VUKOVARU I OKOLINI, prema tome ne lupetaj te bez ikakovoga osnova... bas cu se raspitati gde je tacno pisalo, kada budem saznao, postavicu ovde... A ova gospođa zadnjih 10 godina nije radila u struci i zato nije dobila posao! Bez brige kad mlad , stručan kadar sa hrvatskom diplomom ili makar nostrificiranom zatraži posao dobit će ga! Pa bas me zanima, odakle ti podatak da ona nije radila u struci 10 godina  zaista zanimljivo, da se covek iscepa od smeha  haha, milane, i ti onda nekome o kompleksima ! pa čemu tolika OPSJEDNUTOST HRVATSKOM iz BEOGRADA  ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribic
Novi član

|
 |
« Odgovor #27 : 05 Rujan, 2007, 11:30:43 » |
|
Gledaj, ponavljam, nisam liječnik, neznam puno o zdravstu ali logikom stvari gledano novine mogu pisati sve i svašta, pa tako i o Zdravstvu. Pogledaj situaciju oko "sprejeva i pogrdnih napisa". Netko je na forumu zaključio da je to produkt jedne politike i ja se slažem u potpunosti. Drugi su pak zaključili da je to plod i jedne politike i predizborne kampanje. Realno gledano medijske kampanje političkih stranaka počinju i do godinu dana prije samih stranačkih izbora. Pa mi sad potvrdi nekim dokumentom a da to nije novinski članak da se tu zapravo ne radi o jednoj smišljenoj kampanji. Po drugi puta te lijepo molim da mi ne govoriš da "lupam gluposti". Jer će moja malenkost početi stavljati i prave dokumente iz jednog razdoblja.."proleća i leta 1991."
Lijep pozdrav i svako dobro želim.
U potpisu Ribic
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Milan80
Novi član

|
 |
« Odgovor #28 : 05 Rujan, 2007, 12:35:56 » |
|
Gledaj, ponavljam, nisam liječnik, neznam puno o zdravstu ali logikom stvari gledano novine mogu pisati sve i svašta, pa tako i o Zdravstvu. Pogledaj situaciju oko "sprejeva i pogrdnih napisa". Netko je na forumu zaključio da je to produkt jedne politike i ja se slažem u potpunosti. Drugi su pak zaključili da je to plod i jedne politike i predizborne kampanje. Realno gledano medijske kampanje političkih stranaka počinju i do godinu dana prije samih stranačkih izbora. Pa mi sad potvrdi nekim dokumentom a da to nije novinski članak da se tu zapravo ne radi o jednoj smišljenoj kampanji. Po drugi puta te lijepo molim da mi ne govoriš da "lupam gluposti". Jer će moja malenkost početi stavljati i prave dokumente iz jednog razdoblja.."proleća i leta 1991." Lijep pozdrav i svako dobro želim.
U potpisu Ribic Slobodno stavi... nema cega da se plasimo!  A bas me zanima ko bi to mogao da smisli kampanju vezano za logopeda??? Ne razumem, zato, i protiv koga? haha, milane, i ti onda nekome o kompleksima ! pa čemu tolika OPSJEDNUTOST HRVATSKOM iz BEOGRADA  ? Mene ne zanima sta se desava u Zg, Bjelovaru, Splitu, Rijeci, ali me interesuje sta se desava u VU, a to nema veze sa komplexima, draga moja ivana... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zadro
Novi član

|
 |
« Odgovor #29 : 05 Rujan, 2007, 01:17:17 » |
|
Gledaj, ponavljam, nisam liječnik, neznam puno o zdravstu ali logikom stvari gledano novine mogu pisati sve i svašta, pa tako i o Zdravstvu. Pogledaj situaciju oko "sprejeva i pogrdnih napisa". Netko je na forumu zaključio da je to produkt jedne politike i ja se slažem u potpunosti. Drugi su pak zaključili da je to plod i jedne politike i predizborne kampanje. Realno gledano medijske kampanje političkih stranaka počinju i do godinu dana prije samih stranačkih izbora. Pa mi sad potvrdi nekim dokumentom a da to nije novinski članak da se tu zapravo ne radi o jednoj smišljenoj kampanji. Po drugi puta te lijepo molim da mi ne govoriš da "lupam gluposti". Jer će moja malenkost početi stavljati i prave dokumente iz jednog razdoblja.."proleća i leta 1991." Lijep pozdrav i svako dobro želim.
U potpisu Ribic Slobodno stavi... nema cega da se plasimo!  A bas me zanima ko bi to mogao da smisli kampanju vezano za logopeda??? Ne razumem, zato, i protiv koga? haha, milane, i ti onda nekome o kompleksima ! pa čemu tolika OPSJEDNUTOST HRVATSKOM iz BEOGRADA  ? Mene ne zanima sta se desava u Zg, Bjelovaru, Splitu, Rijeci, ali me interesuje sta se desava u VU, a to nema veze sa komplexima, draga moja ivana...  nema veze s kompleksima? blago tebi. Samo onda ne kužim odakle kriva tumačenja istina? ili ipak znam....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|