Vukovar Forum
01 Kolovoz, 2010, 04:15:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: Thompson Koncert  (Posjeta: 8875 )
Quick(Brzi)
Novi član
*

« Odgovor #15 : 22 Lipanj, 2007, 01:16:06 »

Ima na koliko nas ima ali ima i jevreja...a jevreji svi manje vise znaji ko su hrvati.
A Thompus jos nije nijednom odpevo u Ameriku...nije ni on toliko glup.

I jos nesto...taj sator koji ja imam u Ameriku ti verovatno nikada nisi ni video....zato sedi u svoj zardjali golf i izgubi se ... Jezik
Evidentirano
dkola49
Novi član
*

« Odgovor #16 : 22 Lipanj, 2007, 03:03:49 »

al si se zajeboooo opet ,oš da postam snimke koncerata??? btw ,VW mrzim ,pogotovo golfa (ne kažu đaba Govno Okomotano Limenom Folijom)  Cerim se i stvarno su zarđala smeća na ulici ,a zanimljivo je da sam kod vas vidio hrpu golfova serije 1 koji su kod nas davno na otpadima.
Ako te baš zanima ,vozim za vas Amere jako egzotičnu marku automobila ,za tebe možda i nedostižno ,ali nama u HR vrlo dostupno ,Talijansko je ,a nije Fiat ,Lancia ili slična komercijala ,al ne želim se hvalit i reć što je ,zaključi sam od onog što nisam nabrojao od talijanskih proizvođača.

Što se tiče šatora ,vidio sam ih ,bio tamo i prošao sve od Bostona do Washingtona ,bio u u Jersey-u gdje ima i lijep Hrvatski dom. Znaš ,ono dom kulture hrvatskog naroda. Naša ga nacija ima u stranim zemjama ,a gdje su vaši?Š?
I još jedna zanimljiva stvar ,vidim da imaš grešaka u pisanju da je to katastrofa ,a mene da sretneš i da popričamo ,ne bi mogao znati razliku između mene i lokalnog Amera, po tome se da zaključiti tvoja razina školovanja.
l.p.

Evidentirano
Quick(Brzi)
Novi član
*

« Odgovor #17 : 22 Lipanj, 2007, 04:36:06 »

Ma daj covece ne interesuje me sta vozis i u kakvoj kuci ili stanu zivis. Ovde se dobije onoliko koliko radis ili koliko uspes da smuvas svojim sopstvenim sposobnostima. U sustini sve se svodi na koliko ti Bog da Cool. Moj sator je bio placen pre cetiri godine $450,000 i moram da ga odplacujem jos nekih 11 godina.

Ja tipkam brzo na svoj hand-held i pisem "AMERIKU" iz zajebancije...(najbolje da neznam pisati).
A kakav vi to kulturni centar imate u americi jos jednom??? Pa ja sam licno bio u jednom od tih "kulturnih centara" u NJ (Jadran) i to ti je obicna birtija puna alkosa - sto objasnjava celi pojam "tisucljetne kulture"... Cerim se
E sad, ni nasi srpski klubovi ili kako ih ti nazivas "kulturni centri" nisu bas mnogo drugaciji ...cak sta vise iste face mogu da se vide i u jednim i drugim kako se kupe oko sanka.

Oh...da ne zaboravim....Pa i ako vozis taj jebeni Alfa Romeo pa sta?? Ovde nadjes noviji polovnjak za nekih $10,000. Cak ni delovi nisu skupi jer preko ebaya se sve to moze naci dosta povoljno. U ameriku se ljudi ne kurce autima i patikama vec KUCAMA!!!

Namigujem

Evidentirano
dkola49
Novi član
*

« Odgovor #18 : 22 Lipanj, 2007, 07:39:11 »

ajd za Alfu si pogodio ,svaka čast , (zaboravio sam da mi piše na web stranici)  Cerim se ,a i to za klubove ,tj "birtije kulturnjake" si u pravu , ja sam pretjerao ,ali priznaj ,i ti si u samom startu svega ovoga. Djelovao si mi ko folirant (pun ih je forum koji se predstavljaju da su izvana) ,al eto ,mislim da nisi.
Thompsonove pjesme volim ,ali NE sve !!! To je bitna razlika između mene i onih koji idu na njegove koncerte s ustaškim obilježijima ,ja idem prvenstveno radi glazbe i to mi je i granica.,a ustaštvo mi ne pada na pamet.
Gledam da što više zaradim (pretpostavljam ko i ti) te da opstanem u ovom "nazovi" kapitalizmu i kraj sve muke ne treba mi još i nacionalizam.
Ali vidi ovo ,krivo mi je kad čujem čak na javnoj televiziji kako ovi "otpreka" radikali spominju opet granice Karlovac -Karlobag i slično .... ,a tu se digne onda graja oko jednog koncerta.
Situacija ovdje ti je mnogo drukčija od one koju se "servira" dijaspori.
Evidentirano
torcida
Novi član
*

« Odgovor #19 : 25 Lipanj, 2007, 08:34:42 »

SLUŠAJTE VI ČETNICI ŠTA STE SE SAKRILI PO CILOME SVITU!!!
TAJ THOMPSON PO KOME PLJUJETE PJEVA SAMO O VJERI,LJUBAVI I DOMOVINI!!!NISMO VAM MI HRVATI KRIVI ŠTA STE JADNI U ŽIVOTU I ŠTA NEMATE NI JEDNU OD TE TRI VRIJEDNOSTI U ŽIVOTU!!!I NE PJEVA ON DA TREBA KLATI SRBE,I SRBE NA VRBE,VEĆ PUBLIKA!!!
I TREBA VAS POKLAT I ISTRIJEBIT,JER VI STE NAJVEĆE ZLO NA OVOME SVIJETU!!!
POZDRAV SVIM HRVATIMA KOJI SU BILI NA KONCERTU!!!
Evidentirano
modera
Administrator
Novi član

« Odgovor #20 : 25 Lipanj, 2007, 09:05:36 »

A da ti Policija pokuca na vrata za jedan kraći info razgovor? S tatom naravno, zbog toga što te nije naučio da se ne viče po forumima i zbog toga što su ti iz kućnog odgoja izašle riječi "poklat" i "istrijebit"...?
Dijete, "zakolji" koju knjigu sad preko ferija i bit ćeš mnogo vrijedniji domoljub kad odrasteš!
Evidentirano
Quick(Brzi)
Novi član
*

« Odgovor #21 : 26 Lipanj, 2007, 05:40:11 »

dkola49 - Te price o granicama Srbije to Tokija i Hrvatske do Zemuna nisu realisticne i ljudi koje se zaludjuju sa tim pricama su izvan realnosti. Realnost je ta da ljudi pripadaju zemlji (iz zemlje se rodis i u zemlji zavrsis) a ne zemlja ljudima. Dokle god moze da se zivi normalno i dokle god svi imaju ista prava na zivot u odredjenoj teritoriji, nje vazno pod cijim je podkroviteljstvom teritorija. Ali problem su uvek primitivci, kao recimo ovaj Torcida...tih ima svuda i svakuda te je tesko imati normalan zivot dok takvi orangutani hodaju po zemlji i gledaju na koga ce da iskale svoj primitivizam.
A sto se tice Alfa Romeo..nisam ga vidio na tvojoj stranici nego sam to ovako zakljucio jer je se i meni ta kola mnogo svidjaju...ima nesto oko tih kola, valda stil..a nasi svi "Jugovici  Cool" se mnogo loze na to.

Torcia - Ne trebaju vama u Splitu Srbi da bi mogli da koljete...eto pune su vesti takvih primitivaca kao ti sto se bodu i upucavaju po kafanama diljem Splita i Hrvatske. Takvom kao ti daj 100 Eura, dzoint, bombon i par piva....pa ces i svoju rodjenu majku da zakoljes... Cerim se
Uglavnom lepo ti je Fudo rekao...odrasti vise i prestani da se drogiras.
Evidentirano
dkola49
Novi član
*

« Odgovor #22 : 26 Lipanj, 2007, 07:08:37 »

Eto ,slažemo se na kraju Brzi koliko vidim u mnogim stvarima  Cerim se
Evidentirano
Milan80
Novi član
*

« Odgovor #23 : 27 Lipanj, 2007, 11:46:47 »

SLUŠAJTE VI ČETNICI ŠTA STE SE SAKRILI PO CILOME SVITU!!!
TAJ THOMPSON PO KOME PLJUJETE PJEVA SAMO O VJERI,LJUBAVI I DOMOVINI!!!NISMO VAM MI HRVATI KRIVI ŠTA STE JADNI U ŽIVOTU I ŠTA NEMATE NI JEDNU OD TE TRI VRIJEDNOSTI U ŽIVOTU!!!I NE PJEVA ON DA TREBA KLATI SRBE,I SRBE NA VRBE,VEĆ PUBLIKA!!!
I TREBA VAS POKLAT I ISTRIJEBIT,JER VI STE NAJVEĆE ZLO NA OVOME SVIJETU!!!
POZDRAV SVIM HRVATIMA KOJI SU BILI NA KONCERTU!!!

Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima
 Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran

Zanimljivi stavovi... nema sta, ja mislim da bi ti Mr. Bina zajebao, ali dobro, svako ima pravo na izbor vaspitanja: ulica ili kuca... ili mozda i  koncert  Sirast
Evidentirano

Svadjanje na Internetu je kao specijalna olimpijada, cak i ako pobedis, opet si retard...
glaze
Novi član
*

« Odgovor #24 : 29 Lipanj, 2007, 10:07:44 »

Još jednom moram naglasiti kako je na koncertu bilo stvarno veličanstveno, takva atmosfera, toliko ljudi, svi su pjevali kao jedan, ma nešto predivno.
Svaka pjesma mi je predobra, ali ima jedna koja mi je možda najbolja, a naziv joj je "Ratnici svijetla"
Pjesma ima stvarno rijeći, nešto predobro!!
Prigovarajte koliko god želite, ja vam tu nemogu ništa, mogu samo reći da prvo poslušate rijeći pa da onda nešto kažete..

Pozdrav svima koji su bili na koncertu i pozdrav svima onima koji su htjeli doći ali nisu bili u prilici.. ali bez brige, ponovit će se ovo uskoro, jedva čekam Cool Namigujem
Evidentirano
Nerrzull
Novi član
*

« Odgovor #25 : 04 Srpanj, 2007, 08:44:47 »

Znate sta ja mislim?

Zanima koga?

NE!

Zaboli me .... ............. !

Isto ću vam reći ono što vas ide i jednih i drugih.

Ja sam diplomatsko derište .... pa sam vidio vise svijeta do svoje 12-te nego i jedan od vas debila što se udarate u prsa svojim znanjem i poznavanjem svijeta i uljuđenosti.

SVI STE VI TOTALNI DEBILI!!!

Zašto?

ZATOOOOO!!!!
JER SAMO TUDUMI KO VI MOGU RAZMIŠLJATI NA OVAKAV NAČIN .... KAO DA VI NEČIM VLADATE ILI NECIM UPRAVLJATE .... NE VLADATE NI SVOJIM KUĆAMA ... NI AUTOMOBILIMA (TALIJANSKIM NI INIM)  KOJIMA SE KURČITE......

A vi pričate o Thompsonu!

Shvati glupi narode dok se ti samo povodljivo udaraš u prsa, na jednoj i drugoj strani, neko drugi se koristi time .... dogovara se u Karađorđevu, prodaje tenkove Kuvajtu dok Vukovar pada, obećava ti Veliku Srbiju, a onda preda Krajinu bez jednog ispaljenog metka na neprijatelja (ko god da to bio). Tjera te da ispaljuješ granate preko Drave da bi on imao sto bolje snimke granatiranja Osjeka….

Amerikanci i interesi velikih sila su sve vas budale izigrali i napravili od ovoga prostora RUINU.

Sad ja gledam Vukovar kao se guši u svome izmetu kad padne malo veća kiša ... gledam djecu koja se igraju kraj crpne stanice na trpinjskoj cesti ... pola metra od trake gdje piše MINE. Gledam ljude bez doma i nade ….. gledam spaljenu zemlju.

Zašto uopće  pričate o tome nacističkome smeću. Kao da i vi i ja ne znate tko je Thompson.
Šuškova kreacija …. Proklet  bio Tuđman i njegov pohlepa i Kanadska nacistička lova.

Svatko to želi gledati vidjet će!

Zar vam nije jasno da živite u istome gradu i gušite se u istome izmetu. Ali opet živite jedni do drugih….. kao i prije rata. I nastavit ćete živjeti i poslije, (ako se ne odlučite ponovo poklati – onda stvarno zaslužujete sve sto vas stigne. )

Pa vi i dalje pričajte o Thompsonu!

A ne o svome bolnome, napaćenome i izrešetanome gradu. Sva ova sranja  ce proći , a vi ćete još biti u istome gradu.. u istoj banani … i dalje ćete pričati o Thompsonu i njemu sličnima i gušiti se u svom smradu

Okrenite se Vukovarci svome gradu. Izgradite ga ponovo. I živite u miru.
Vrijeme ce napraviti ostalo.

Ja sam HRVAT!
Ja sam SRBIN !
Ja sam MUSLIMAN!

Ja sam crn, bijel i ja sam žut!

Ali prije svega ja sam ČOVJEK!

A što ste VI ?

Pa vi i dalje pričajte o Thompsonu!

Evidentirano
macak
Novi član
*

« Odgovor #26 : 05 Srpanj, 2007, 06:29:16 »

nije loše pogotovo za osobu koja živi u svom svijetu , možda i jesi vidio dosta svijeta ali si oćito bio zatvoren u četiri zida i tamo gdje si bio nisi vidio da u svakoj kulturi ima nekakve netrpeljivosti pa čak i u amazoni gdje jedna nomadska obitelj napada drugu radi teritorija............................................
da na ovom svijetu ima nešta idealno vijerovatno bi ljudi pohrlili ,ali opet među tim ljudima bi se našao jedan pohlepni koji bi sve uprskao ...............................
Ja sam HRVAT!
Ja sam SRBIN !
Ja sam MUSLIMAN!
ovo si napisao,pa gledaj prije samo 18 godina još uvijek je bilo prilike da se svi nazovemo jugoslavenima ali koliko vidim danas je to nepoznata narodnost znaći da su za tebe na ovim prostorima svi debili a pošto pišeš mojim pismom ako nisi jugoslaven onda si vijerovatno samnom i ti debil tako da se tiješim da nisam jedini jer si ti uz mene.........

a thompson to je vijerovatno moja i tvoja razlika jer za tebe je smeće a ja ga slušam i dobar mi je a  tebe ću zaobići u velikom luku da nebi bio još veći debil i da ne naletim na tebe da se nebi ugušio u tvom smradu................................

a ti sad ljepo uživaj obilazi svijet i nemoj zaboraviti iglu ponijeti od kuće da možeš odletijeti u svoj imaginarni svijet i družiti se sa nekim samo tebi poznatim svijetom.........

ljep pozdrav i sretno putovanje............ Namigujem
Evidentirano
andy boy
Novi član
*

« Odgovor #27 : 05 Srpanj, 2007, 10:56:31 »

@ Nerrzull

Znas ti sto si ti? Ti si jedan obican diplomatski KONJ, hoces da ti slovkam da lakse procitas: K - O - NJ. Ponoviti cu ti jos jednom da lakse zapamtis: KONJ. Zar ti mislis da si ti pametan i umno snazan sto si proputovao 20 drzava svijeta i bio na svim kontinentima. Jesi kurac snazan. Ti si samo jedan obican snob. Snazan je onaj koji je ostao bez svega al se ipak vratio u svoj grad, onaj koji ima placu 1000kn na mjesec, a prezivjeti ce svih 30 dana u mjesecu i docekati prvi. Onaj koji ce kretenima poput tebe na ulici cistiti cipele ili kupiti boce za vama i sa tih par kuna otici sretan kuci jer zna da je kupio kruh svojoj petoclanoj obitelji. On je pametan i snazan. Jer ima malo i sretan je sa tim. Ima prijatelje koji ce mu pomoci. A sto ti imas od tog silnog putovanja? Nemas nista. Kao ti si vidio nesto. Vidio si da ne kazem sto. Vidio si lijepe strane svijeta.

Thompson je u ovoj cijeloj prici sporedna stvar. Al ocito si preglup da skuzis. Ovdje je glavna i jedina stvar NACIONALIZAM. To moras shvatiti.

Da si ti bio u logoru i da su te tamo tukli i da 15 godina nakon izlaska jos uvijek osjetis posljedice, vidio bi ja kako bi pruzao ruku srbinu sa smjeskom. Nemoj mi samo reci da bi. Da si vidio kako ti ubijaju prijatelje, nedaj boze obitelj i ruse kucu koju si krvavo napravio prije rata i trebao zivjeti u njoj sa svojom obitelji u idili. Hoces mi reci da je to normalno i da ces takvim ljudima ruku pruziti? Mislim da ne. Treba tebe odvesti i premlacivati par dana. Onda ces se pozvati na svoj diplomatski imunitet, a ni najmanje neces pomisliti pruziti ruku toj osobi jer te istukao jer si drugacije nacionalnosti.

Ima srba sa kojima sam dobar i njima skidam kapu jer znamo se a nacionalizam nikad nije bio problem, cak znamo i nabaciti koju salu u vezi sa tim. Al oni se ne kurce sa tim sto su radili njihovi, niti govore kako ce pobiti sve Hrvate. Oni su se prilagodili i zive dalje.

A sto ostali rade, kako ti kazes, udaraju se u prsa i vicu velika srbija. Da ne kazem sto je veliko kao ta njihova veliak srbija. Ljudi u HRVATSKOJ ste. Sto hocete, vi ste samo jedna manjina. Zivite na Hrvatskom tlu, primate Hrvatsku placu sa Hrvatskim novcem. Dobiti cete obnovljene kuce i stanove od Hrvatske drzave. Nema tu nigdje velike srbije. Idite tamo ako je srbija tako velika i lijepa. Blizu je Dunav.

A Thompson, pjevac koji je rekao svoje stajaliste kroz pjesme, je imao je nacionalisticke pjesme na starim albumima. Pa sta, mrzi srbe i to kaze kroz pjesmu. I srbi imaju svoje pjevace nabrijane na nacionalizam. Nemoj mi reci da nemaju. Znam sa sigurnoscu da imaju. Pa jel se njih proziva? NE!! Zasto? Zato jer oni nisu u stanju napuniti stadion sa 50.000 ljudi. I kad mi idu Thompsona prozivati vezano iz novi album. Pa ljudi vi ste kreteni. Niti jedan redak u svim pjesmama na novom albumu nije nacionalno nastrojen. Samo smo malo glupi pa sami sebi jamu kompamo. I na cecinim koncertima se zna vikati srbija. Pa sta sad. Boli me sve dok se to ne vice u Hrvatskoj. A kad Hrvat vice u Vukovaru Hrvatska onda je problem.  Š? Tko je tu lud?

Ti mi ides pricati zasto mi razmisljamo na taj nacin i mrzimo se. Kako necemo. Kazes kako vidis srusen Vukovar i kako vidis da se djeca igraju pola metra od minskog polja. Pa to upravo i vidis sto su se srbi potrudili da vidis. Nismo mi isli i minirali vlastite domove i vlastita polja, rusili vlastite domove i ubijali vlastite ljude. Za to su se pobrinuli neki drugi ljudi. Oni preko Dunava. Ne cujem ja da se kod njih nalaze masovne grobnice mucki ubijenih ratnika, necujem ja da njihove majke svoje sinove traze. Te jaukce cujem u mojoj domovini. Nazalost.

I evo jedan mali dio teksta iz Thomsonove pjesme Duh Ratnika:

«Ne poznam je takvu i tužna mi se čini,
u snovima je mojim ponosna i lijepa,
a gdje su joj junaci i sinovi vrli,
a gdje vrednote za koje smo mrili!?»

Ej, ratniče, te Hrvatske nema,
čim propupa snašle je nevolje,
podigle se na nju sile tame,
udarile na krunu i prijestolje!

»Uvijek je bilo i uvijek će biti,
onih što će dušu vragu prodati,
a vi zato bdijte jer morate bditi,
Domovini ponos vratiti!»

Sve bi' dao da je vidim,
ponosnu i lijepu k'o u snovima,
sve bi' dao da je vidim,
i opet bi' spreman stao,
svoj bi' život dao!

Svoje sam za sada rekao.
Evidentirano
Quick(Brzi)
Novi član
*

« Odgovor #28 : 05 Srpanj, 2007, 11:39:36 »

Pa Andy cuj da ti kazem...ja sam ziveo vecinu svog zivota u VU i hteo bih da se vratim nazad te da imam neki biznis, da obnovim kucu i da uplacujem takse i doprinosim necemu u rodnom gradu a ne nekom gradu ovde u Americi. Moja familija je zivela na podrucuje VU jos od 1600-ih.  Ali shvati da meni nema mesta u gradu gde ljudi pjevuse ustaske pesme  i kuju u zvezde tipa koji se ponsi ubijanjem srpskih civila u logorima smrti. Zasto bih ja recimo ostavio ovaj ovde mir koji imam da bi mi neki hrvstki  smrad sa 6 razdreda osnovne skole psovao srpsku majku jer ne navijam za njegov tim ili sto i ja ne volim tog tomsona? Ili recimo da neko to uradi mome sinu, sto je jos mnogo gore?

A da...nisam bas nikakav snob, cak sta vise veoma sam skroman.
Evidentirano
zadro
Novi član
*

« Odgovor #29 : 05 Srpanj, 2007, 11:59:38 »

e brzi ajde znaj da nisi smješniji mogao biti !! kao prvo u vu su LJUDI POBIJENI KO ŽIVOTINJE DOK JE VAŠA CECA TREŠTILA A USTAŠKIM PJESMAMA NITI U !!! OPA, A VIDI KAKO SMO SAMO OSJETLJIVI KADA NETKO DIRA TVOJE-A SADA ZAMISLI KAKO JE NA TISUĆE MAJKAMA I OČEVIMA ČIJE SU SINOVE POUBIJALI SAMO JER SU HRVATI A TI SE "PJENIŠ NA VRJEĐANJA "-OVDJE TE NITKO NE VRJEĐA NEGO SAMO PAMTI !!! bez ljutnje, ali mislim da ti nemaš pojma niti o domovinskome ratu, niti o tome kakav je život u vu danas, jer hrvatima pored svih nabrijanih srba treba nakon tolikih trauma dati divljenje što su se nakon što su protjerani uopće i vratili na SAME TEMELJE OD SVOJIH ČITAVIH KUĆA, BEZ POLA OBITELJI ALI SA ZDRAVIM RAZUMOM, čega je vama uvijek falilo i s čime ne bi ni bilo svog zla što je bilo !! i moj savjet ti je: radije se drži amerike, ovdje nam je sasvim ok i bez takvih kao ti
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media