Vukovar Forum
01 Kolovoz, 2010, 04:14:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: Thompson Koncert  (Posjeta: 8873 )
macak
Novi član
*

« Odgovor #30 : 05 Srpanj, 2007, 04:50:58 »

pretpostavljam odgovor koji če usljediti ali če odmah biti vezan uz drugi svijetski rat , jasenovac, pavelića idr......
a onda poslije toga vatikan , amerikanci i njemci koji hoće zatrti srpsko sjeme..............

tu i tamo je netko ovlaš spomenio da je stvarno bilo glupposti sa srpske strane i dan danas ih ima jer nitko neće da pomogne pojedinim ljudima da nađu svoje sinove, muževe , oćeve a nitko o tome ne piše.........moja generacija nije bila u drugom svijetskom ratu i ne mogu da odgovaram za to ali je bila u ovom zadnjem i o tome mogu da pišem i odgovaram na pitanja........ Namigujem
Evidentirano
Quick(Brzi)
Novi član
*

« Odgovor #31 : 05 Srpanj, 2007, 05:18:47 »

Necu o Jasenovcu i i tim stvarima jer vi to svi vrlo dobro znate o tome. Samo cu reci da mi je drago sto sam tu gde jesam i to sto mi niko ne moze prebacivati zbog toga sto sam.

A ti Zadro....dok su moji ziveli u Borovu jos davnih 1700-ih tvoju su puzali po Hercegovackom kamenjaru....prema tome kako ti uopste mozes da mi kazes da "takvi kao ja u Vukovaru nisu potrebni"? Ko si ti da mi to kazes? Ti si decko DOSLJAK u Borovu pa da ti je Blago Zadro tata ili brat 1000 puta. Poljubac
Evidentirano
macak
Novi član
*

« Odgovor #32 : 05 Srpanj, 2007, 05:54:05 »

http://www.youtube.com/watch?v=483trcILULk

slučajno otipkao kad ono četnička top lista iskoćila , ja još nisam vidio kod nas da se tako šta spominje javno i mislim da bi HTV bio razapet .............. Šokiran
Evidentirano
Quick(Brzi)
Novi član
*

« Odgovor #33 : 05 Srpanj, 2007, 06:08:46 »

IH...dje nadje ovog astronauta (hoce da lansira rakete). Ja mislim da nije dobra ideja rusiti Bozije hramove al ako neko hoce ajd'....budala uvek ima i bice a ova budala je iz 1992 ili tako nesta. Bio je tu i "Knindza" ai on vise ne peva. Medjutim, vas Thompson peva li peva (jos uvek).

Vasa budala (Tomson) je veoma skoro pevao slicne stvari....jesi li video ovo:

http://youtube.com/watch?v=Zr8oXi1T-fU
http://youtube.com/watch?v=GUIl6Wf7D90

Evidentirano
macak
Novi član
*

« Odgovor #34 : 05 Srpanj, 2007, 08:25:47 »

jašta vidio sam večinu toga samo zašto budala , ajmo to pogledati iiz ekonomske perspektive , šta misliš koliko thompson dobije za jedan koncert u australiji,kanadi ,americi , njemačkoj................
svi bi mi pijevali samo nitko neće ovako javno napisati to .............................
čitam neku veće novine i vidim osuđeni tipovi na dvije godine zatvora, ukrali 50 miliona kuna ,15 moraju vratiti odležati dvije godinice i kud koji mili moji e pa i ja bih tako hahahahahahahaha..........
a sad mi reci kakve  su se pjesme pjevale po selima oko vukovara za srpske kirbaje za divno čudo eto ja znam pomalo razvlačiti harmoniku i bio sam na par takvih kirbaja jer sam poznavao neke dećke i tada slušao nešta što hrvati nisu smijeli niti pomisliti da otpijevaju javno............

a gledaj imamo mi i HSP strašnu nacionalističku stranku koja je shvatila da se sa takvom ideologijom ne može u europu i promijenili su čak stil oblačenja i slizali se sa židovima dok u srbiji znaš i sam.........

tako i thompson stvarno malo uzmite rjeći i analizirajte pa nije to što je on otpjevao na zagrebačkom koncertu ništa epohalno niti zabrinjavajuće , svi sad skaću od srba do židova jer shvačaju da takva osoba može pokreniti ljude i u tom grmu leži zec , moć mora biti podjednako raspoređena a ne u rukama jedne osobe..............
Evidentirano
Robin Hood
Novi član
*

« Odgovor #35 : 07 Listopad, 2007, 06:28:37 »

ja sam za koncert uvijek......
Evidentirano
pradinic
Novi član
*

« Odgovor #36 : 15 Lipanj, 2008, 03:52:44 »

E moji bistri Srbi pogotovo iz dijaspore , da malo bolje gledate statistike , znali bi pored svog zla koje ste napravili po Hrvatskoj i BiH , toliko ste dobri da ste iz vojvodine  iselili bez rata 35 000 Hrvata koji vam bas nista nisu napravili , a to vam je pametnjikovici sada 50 posto koliko ih je bilo u Vojvodini po zadnjem popisu pred rat a da ne spominjem da je od 1946 do rata iseljeno 140 000 i vi sad prodajete vašu kulturu pošetenje i finoću , kako vas nije sram hodati ulicama i zgradama koje ste porusili a mi izgradili , mi koje ste istijerali iz Vojvodine i vase Srbije zajedno sa Hrvatima iz cijele Hrvatske , Bosance i posavinu neću ni spominjari i vašu krvavu tvz R.Srpsku koja nikad drzava nece biti jel je nastala na nečem gorem i od fašizma + naciznam + komunizma zajedno.

pozdrav SLANKAMENAC
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media