NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA
Milan80:
zadro:
milane ajde se posrami ! aktualna tema je SRAMOTNA HAŠKA PRESUDA VUKOVARSKOJ TROJCI- pa onada, što imaš na to još nadodati, osim kako si sretan ?
Ribic:
Da, Hrvatska je danas nezavisna država, pa što. Nisu se dečki 91. borili za ovakvu Hrvatsku sa slke nego za "Titovu" Hrvatsku, onu koju je on skrojio i onu koja je imala status Socijalističke republike, onu kojoj je u ustavu iz 71. data mogućnost osamostaljenja nakon Titove smrti. Milane, zbog čeka ti toliko Zemun forsiraš? Jesi li pročitao negdje da bi netko pošao tom granicom. Samo pročitaj Šešeljevu knjigu, to je slobodno mogu reći srpski Mein Kampf.
Susjed:
Milane prestani postavljati karte koje postavljas na krajina forceu. Mi smo ovdje demokraticni pa nikoga ne banujemo kako su mene banovali cim sam se usudio nesto napisati. Ja znam da si ti velikosrpski zadojen i to ti ne osporavam no ovdje nije niti mjesto niti vrijeme za te velikosrpske gluposti.
Milan80:
Ivana ako ne vidis citati onda stavi naocare! Koliko ja vidim, i kako ovde pise tema je NDH, tu temu nisam ja otvorio vec neko drugi...
Drugo, to o preudi "VU trojci" sam vec rekao sta sam imao na odgovarajucoj temi... ovo je neka druga tema, i ako nemate sta pametno da pisete onda nemojte sebi nabijati broj postova!
Susjed ti izgleda pevise spavas na KF, jer znas bolje i od mene sta se desava! ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka