Ozbiljna prijetnja koja se pojavila nakon članka
"Uhićena agentica kodnog imena Tara" u Večernjaku. Na žalost, Večernjakov moderator će ovo možda izbrisati i neće ostati nikakvog traga da je tip uputio prijetnju smrću.
alicia 11.10.2007 21:33 Odgovor H2O
mene trenutno jedino zanima je li u zagrebu voda ispravna za piće. to me zanima više od ovih tari-mata hari, čak i više od radeljaka i vlatke pokos. prema tome, dajte nama običnim građanima te najvažnije informacije, jer vodu svaki dan pijemo, bar mi koji nismo alkoholičari. a o ovom ostalom i tak nikad ne bumo saznali istinu.
ravnica 11.10.2007 21:52 Odgovor alicia......
......do sada mi se Tvoj komentar najvise svida a sto se tice Predsjednika Mesica i Zagorca ipak se Mesic nalazi u demokratskoj i slobodnoj hrvatskoj a general u papucama jos uvjek nema hrabrosti da se vrati doma a borio se za slobodnu hrvatsku......barem tako kazu.
ante_DJ 11.10.2007 21:19 Odgovor burdus je veleizdajnik
a zna se kao oni zavrsavaju...stici ce ga nasa ruka sve da se i u pasaluk sakrije! klea5 11.10.2007 20:38 Odgovor DORH
je skužio da Tara prljavo igra upravo kad je sazvala presicu kako bi hrvatskoj javnosti otkrila Stevine i DORH-ove prljavštine
Steb 11.10.2007 21:25 Odgovor klea5
klea,klea kleice,kleice,kle,kle,k,k,k,k,........
Prijašnji i komentari nakon onoga s prijetnjom stavljeni su samo radi utvrđivanja vremena kad se to desilo, nakon što moderator izbriše sam komentar s prijetnjom... Eto, gospodo koji dolazite ovdje po službenoj dužnosti, jednog malog poslića za vas!