Vukovar Forum
01 Kolovoz, 2010, 04:22:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: BRANITELJIMA VUKOVARA - ZAHVALA  (Posjeta: 6148 )
tum
Novi član
*

« Odgovor #15 : 14 Oľujak, 2008, 10:09:50 »

Ajde budalo usraska ,idi na onaj usraski sajt i prestati se proseravati ovdje.Ti veze nemas sa Vukovarom.

Ovdje dolaze "normalni" branitelji,kao macak,susjed i ja.

Jes' vala da su oni svoje braniteljstvo dobro naplatili,al' ko meni kriv sto sam bio na "pogresnoj" strani.

Jel'tako susjed i macorcino?!
Evidentirano
zoom_1
Novi član
*

« Odgovor #16 : 18 Oľujak, 2008, 06:45:45 »

PONOS I OHOLOST

»Ponos je samopoštivanje i samosvojnost radi stvarnih i pravih odlika; oholost radi praznih, fiktivnih, umišljenih. Ponos je gordost u afirmaciji i obrani svetinja i prava: bilo osobe, bilo slobode, bilo naroda; oholost gordost u afirmaciji i obrani vanjskih, položajnih, imućstvenih, slučajnih prednosti, distinkcija i povlastica.«

»Ponos je, kad majka uživa u svojoj djeci, zdravoj, lijepoj, dobro odgojenoj, oholost je, kad žena prči usne i odvraća oči od ljudi, poštenijih i boljih od sebe, samo jer ima auto, svilenu haljinu, luksuzan stan i puno novaca. Ponos je, kad se jedan čovjek, zdrava suda, čiste savjesti i poštena života ne klanja sluganski svakom slučajnom mogućniku, da robski klima i na ono, što mu se ne čini dobio, da se ponizuje, dodvoruje, moljaka za položaje i časti, da se od straha, protiv svog uvjerenja, prilagodjuje svakoj situaciji, da se, za volju materijalnim prednostima, odrekne svojih prava, svojih ideja, svoga naroda; oholost je, kad se sam hvali, kad se izdiže nad druge, kad se nameće, kad ne da sebi ni od koga i ni u čemu protusloviti, kad se lako vrijedja, kad ne će da popusti ni da se ponizi, ni gdje je očito kriv ili gdje to od njega traže viši zakoni i viši obziri, kad upada u prkos, kad ne će da zaboravi uvrede, da oprosti, da se pomiri.«

»Katolički tjednik« br. 34. 24. kolovoza 1941.
Evidentirano
martin g
Novi član
*

« Odgovor #17 : 29 Rujan, 2009, 05:01:04 »

Vječna slava i hvala svim Vukovarskim Braniteljima.

Vječna slava i hvala svim Braniteljima Hrvatske zemlje.

Živjela Hrvatska!
Evidentirano
hrvatka h
Novi član
*

« Odgovor #18 : 08 Listopad, 2009, 08:36:13 »

Vječna slava i hvala svim Braniteljima Hrvatske zemlje.
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media