s obzirom da je ovo jedina str na kojoj eto možeš prokomentirati neke stvari, moram vas pitati jeste li bili na maskenbalu i kako vam se čini?
ja sam bila iz znatiželje, ali sam gledala na tv-u kako je to u vk, županji....i mogu reći kako me bilo sramota kao građanku vukovara....
kao prvo, one mažoretkinje su bile bez svoje odore i bezlične...
premalo je bilo samih maškarada tj. djece, ne znam odkuda su zabranjivali odnosno ograničavali razrede koji mogu sudhjelovati u povorci...
gosp. emedi si je mogao dati više truda i ležernosti u govoru, a ako ne, onda nas poštedjeti svoje nastupne ispraznosti...
goman se mogao prerušiti u kesoviju i ponoviti tradiciju, jer mu ostale pjesme nimalo ne idu

nigdje djece pjevača, djece plesača-a sigurna sam kako ih imamo, dakle, poglavastvu kao organizatoru ni trunčice truda nije ne promaklo....
nigdje ni p od prekrasnog puhačkoga orkestra kojega grad IMA!
tako lijep trg, dobro ozvučenje, a tako KATASTROFALNA organizacija....pa kuda to sve vodi?
nije li ovo pokazatelj kako naše poglavarstvo NIŠTA NE RADI ?? Nije li ovo njihova SRAMOTA kao rezultat NETRUDA, I NERADA??
nesposobnosti?
uglavnom, još jedan u nizu vukovarskih običajnih i blagdanskih šokova, koji nam ne idu u prilog....