Milan80 aka cule80 se probija
Susjed:
Na hijerarhiji krajinaforcea postao je moderator. Ovom prilikom mu cestitam na unapredjenju na onom krajnje "demokraticnom" forumu koji siri duh razumijevanja i tolerancije medju bratskim narodima.
macak:
a dobro je jedan čvarak je onda dobio zalažući se za mir i dobrostanje međuljudskih odnosa ali za svaki slučaj ipak na drugom forumu................. ;D
Milan80:
Vidim da ste u dobroj formi... malo smo bili zauzeti s drugim problemima, pa nam se forum malo i zapustio... ja se vec zabrinuo ;D :P
MALA ANALIZA: ja bivam postavljen za urednika jednog dela KF, 12.02.2008. a susjed istog dana postavlja ovu temu na VU forumu ??? ::) ;D ;D
Da nije tragicno bilo bi smesno ;) Svaka cast susjed... odusevio si me ;)
macak, ti i dalje dobrosusjedski dobacujes iz svoje rupe... ::) :P
Nisi se promenio... dobar si kao i uvek!!!!
Najinteresantnije je da na ovu temu niko do macka nije hteo da odgovori, a bila je pregledana 170 puta, dok je macak nije "obelezio" ;D
Susjed:
Citat:
ja bivam postavljen za urednika jednog dela KF, 12.02.2008. a susjed istog dana postavlja ovu temu na VU forumu
Ozna sve dozna a nikoga ne pozna. No vi ste me na krajinaforceu banovali vec prekonekoliko puta a niti jedan moj post nije sadrzavao uvrede nego je pokusao vase budalastine opovrci. No kako sam uvidio to je potpuno jalov posao jer jednostavno tamo je stanje kao za vrijeme takozvane krajine. Netko druge nacije moze pisati ali samo niz dlaku Srbima ili ima da se gubi sa foruma kako su i morali bjezati iz Krajine koja je BTW do kraja 1993 bila skoro potpuno etnicki ociscena od nesrba te onih Srba koji nisu bili za veliku Srbiju
macak:
osobno sam samo vidio kao gost tu stranicu i nisam niti pokušavao ući niti slova napisati jer sama stranica govori što je i tko je, a hrvanje tamo ne predstavlja mi nekakvu satisfakciju..................
slažem se da njih nostalgija drži na okupu, jeste da koliko sam vidio sankcioniraju se veči ispadi no podržavanje vlade u progonstvu je veliki minus iste..............
neki dan sam bio baš da vidim moderatora i naletim na opis događaja u borovu selu 2,5,1991 g.....
ljudi mirni , rade , i onda u pet minuta najednom svi pod oružje i sređuju dobro naoružane hrvatske policajce..............moguće je ali tu se gubi teza nemoćnosti golorukog srpskog naroda ...............
vijerovatno i ja da sam u poziciji u kojoj su oni vijerovatno bih bio član toga foruma i ne osuđujem ga sve dok ne počne zveckanje oružja ,ali to je samo san i teško više ikad ostvariv.................
ulaskom hrvatske, makedonije,crne gore, albanije , bosne i hrecegovine jednog dana u NATO sve te ideje padaju u preveliku iluziju koja se nikad neče ostvariti kao što i kosovo odlazi zauvijek iz srbije jel šta vrijedi srbiji situacija tipa CIPRA apsolutno ništa, a sve ovo što se događa je stvarnost i vrijeme prolazi.................
društvo sa krajinaforce piše o nemilim događajima a evo sad sam na vijestima slušao da je napadnut hrvatski dom u SLANKAMENU , znaći tamo represalija ne prestaje, kao što negdje napisah prvo počistite kod kuće a onda čistite ovdje..........
morao sma malko napisati nisu prsti htijeli slušati......... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka