Vukovar Forum
01 Kolovoz, 2010, 04:20:34 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Vukovarske odbojkašice i zamrznuti snovi voljom prodanih duša  (Posjeta: 6907 )
red_label
Novi član
*

« Odgovor #15 : 10 Travanj, 2008, 05:46:40 »

Da počnemo o treneru Tonku Sabljiću koji vodi treninge na bazi treće lige, što znači:
- neprovode se u dovoljnoj  mjeri i na adekvatan način vježbe zagrijavanja
- treninzi se odvijaju po principu dođeš otrčiš, par krugova, odigraš par setova i neoznojen ideš kući
- nevodi se briga o zdravlju igračica, koje su same krive ako se ozlijede i same su zadužene da se vrate u "prvobitno stanje"
- isplate kasne po dva mjeseca, a većina igračica nema potpisan ni aneks ugovora o visini i načinu isplate financijske nadoknade, što igračicama kako saznajemo i nije glavni motiv, ali ih smeta kad im se to predstavlja kao nezasluženo stećeno
- naš vrli trener ipak je iznimno opterećen privatnim život mladih djevojaka, sve u nadi da će pronaći dovoljno podatnih cura u Vukovaru, te time smanjiti svoje donžuanovske izlete u Vinkovce

Pomoćni trener, Saša x, za njega nije jasno da li uopće ima bilo kakve sposobnosti za vođenje treninga, curice koje vodi ući na naepravilan način itd.

A ŠTO REĆI NA OVAJ PRVI POST???
Kakav je komentar na ovo??
Ovo je vjerojatno jedna od povrijeđenih djevojaka napisala, koja je sigurno na parketu! i to osjetila na svojoj koži!!
Evidentirano
dunavu
Novi član
*

« Odgovor #16 : 10 Travanj, 2008, 05:54:53 »

Ovo nema veze sa sadasnjom situacijom u klubu i ne odgovara sadasnjem stanju.
I post nije napisala povredjena igracica  Namigujem
Evidentirano
red_label
Novi član
*

« Odgovor #17 : 10 Travanj, 2008, 05:59:14 »

Kako Vi kažete!! Vrtim očima A molim te lijepo, odgovori mi na prethodni post Š?
Evidentirano
dunavu
Novi član
*

« Odgovor #18 : 10 Travanj, 2008, 06:03:08 »

Zaboravih napisat da je post nasto kad su iz kluba otisli neki ljudi (oni isti koji su u njemu bili kad je ispo u 2. ligu) koji i dan danas hoce preuzeti klub. Mozete tu pricat sta hocete, ali odbojkasice su tu di im je mjesto (u vrhu Hrvatske odbojke) zaslugom pojedinih ljudi u klubu medju kojima su svakako svi danasnji djelatnici kluba i brojni entuzijasti koji su uz klub i oko njega.
Evidentirano
dunavu
Novi član
*

« Odgovor #19 : 10 Travanj, 2008, 06:04:18 »

Kako Vi kažete!! Vrtim očima A molim te lijepo, odgovori mi na prethodni post Š?

Pa odgovorio sam ti, to je post koji je nasto prije godinu i pol dana i nema previse veze sa ovim danas.
Evidentirano
red_label
Novi član
*

« Odgovor #20 : 10 Travanj, 2008, 06:07:01 »

ma mislila sam na post glede Vašeg mišljenja i daljnje perspektive kluba Š? 
Evidentirano
red_label
Novi član
*

« Odgovor #21 : 10 Travanj, 2008, 06:13:16 »

ma mene osobno veseli da je klub u 1. ligi. super je to. zaista. samo voljela bih da ima više domaćeg kadra, domaćih igračica. i veseli me organizacija velikoga međunarodnoga turnira u povodu dana grada kojeg ste najavili.
Evidentirano
dunavu
Novi član
*

« Odgovor #22 : 10 Travanj, 2008, 06:19:58 »

ma mislila sam na post glede Vašeg mišljenja i daljnje perspektive kluba Š? 

sorry sad sam tek vidio taj post  Namigujem

Evo ovako suvisna je i totalno pogresna usporedba sa OK Dubrovnik jer je to klub u koji je umjetno nastao, u koji su dovedene skupe Ruske igracice i par nasih reprezentativki uz veliku ulogu politike da se upropasti OK Mladost i da se opere prljav novac (to nije imalo previse veze sa sportom).
Vukovar ima svoju skolu odbojke vec desetljecima iz koje vuce dobar dio igracica (sto i treba bit buducnost odbojke), ali isto tako ne treba ni bjezat od cinjenice da ona vjerovatno nikad nece moci dati kompletnu ekipu koja je spremna nesto napraviti u Hr odbojci. Uvjek ce biti potrebno imat koju igracicu sa strane uz koje ce stasat domace mlade igracice. Zasto svi gledate na pridosle igracice kao na nekog tko uzima mjesto nekoj domacoj igracici, pa od ovih igracica sa strane nase mlade djevojke mogu jako puno nauciti o odbojci.
Evidentirano
dunavu
Novi član
*

« Odgovor #23 : 10 Travanj, 2008, 06:23:08 »

ma mene osobno veseli da je klub u 1. ligi. super je to. zaista. samo voljela bih da ima više domaćeg kadra, domaćih igračica. i veseli me organizacija velikoga međunarodnoga turnira u povodu dana grada kojeg ste najavili.

I mene veseli organizacija tog turnira o kojem sam procito u novinama...
Eto u necem se i slazemo  Namigujem
Evidentirano
red_label
Novi član
*

« Odgovor #24 : 15 Travanj, 2008, 07:34:30 »

U tom klubu očito puno lažaca.
Od turnira ni T.  Š?
Koji je slijedeći termin???
Gledajući zadnji susret protiv osječanki, što drugo reći nego katastrofa.
Cure se fino šetaju po terenu.
Cvijetni korzo.
Da ih još laticama posipamo. Poljubac
Fizički nisu spremne, mrzovoljnih pogleda prema klupi, a domaća djeca skupljaju lopte.
Svaka čast komentatoru.
Jedina svijetla točka. Namigujem

Evidentirano
dunavu
Novi član
*

« Odgovor #25 : 15 Travanj, 2008, 09:20:35 »

Koliko sam cuo turnir je propao, ali ne krivnjom kluba vec zbog naseg hitrog Poglavarstva kojem je trebalo 3 mjeseca da se ocituju o turniru tj. da mu daju zeleno svjetlo.

Da bila je katastrofa na zadnjoj utakmici i ocaj ih je bilo gledat (utakmica je bila kopija svih dosadasnjih dvoboja tih 2 ekipe - do sredine prvog seta jos nekako, a onda krah).

Koliko sam primjetio Tonko je dao prilike (ne previse) i domacim curama (Jovana, Vanja i Tea) ali ni one bas nisu bile inspirirane za igru. Sad je valjda postalo jasno da nemogu uhvatit mjesto u Europi pa ce i one pocet dobijat vise mjesta u ekipi (iako ako cemo pogledat istini za volju ni u 2. ligi koju konstantno igraju bas ne blistaju).
Evidentirano
red_label
Novi član
*

« Odgovor #26 : 15 Travanj, 2008, 09:48:43 »

Sada smo mi iz poglavarstva Grada Vukovara krivi Š?
Pa krivi smo što financiramo klub i hirove pojedinaca i njihove bolesne ambicije, tipa europa, ili kupovina gotovih šetačica po terenu!!
Neka se te iste šetaju riječkim Korzom, dubrovačkim Stradunom ili vinkovačkim Lenijama...a neki mogu i splitskom Rivom!!!

SRAMOTA SRAMOTA

Nije potrebno davati sada šansu domaćim djevojkama.

One će je vjerojatno dobiti u nekom drugom klubu, ili kod nekog boljeg, kvalitetnijeg pedagoga!!! jer to nemogu dobiti u svome gradu.
Hvala lijepo dunavu trudiš se da objasniš nešto, ali mislim da si nekopententna osoba što se tiče odbojke.

Pusa tebi  Poljubac za trud!!
Evidentirano
dunavu
Novi član
*

« Odgovor #27 : 15 Travanj, 2008, 11:38:48 »

Sada smo mi iz poglavarstva Grada Vukovara krivi Š?

Ajde mi molim te reci kad je predan zahtjev ili sta vec za sponzorstvo nad tim natjecanjem i kad se Poglavarstvo o istom ocitovalo.

Nije potrebno davati sada šansu domaćim djevojkama.
One će je vjerojatno dobiti u nekom drugom klubu, ili kod nekog boljeg, kvalitetnijeg pedagoga!!!jer to nemogu dobiti u svome gradu.

Reci mi kakve rezultate te iste djevojke ostvaruju igrajuci u 2. ligi (napomenimo da izmedju 1. i 2. lige ima i 1.b liga).
Morat ce jos dosta vode proteci Dunavom da one iole ozbiljnije mogu igrat u 1. ligi.

Hvala lijepo dunavu trudiš se da objasniš nešto, ali mislim da si nekopententna osoba što se tiče odbojke.

Pusa tebi  Poljubac za trud!!

Nisam ni reko da sam kompetentan samo nevolim da se pljuje po ljudima koji se trude nesto napraviti za odbojku u ovom gradu.

PS.
Zasto se ti smatras kompetentnom da pljujes po tim ljudima?
Evidentirano
red_label
Novi član
*

« Odgovor #28 : 16 Travanj, 2008, 08:07:44 »

Zašto bih mi morali biti sponzori nečijih ideja??
Pa sponzore trebaju sami da pronađu diljem lijepe naše.
Ukoliko žele turnir, neka ga sami organiziraju i nađu sponzore, a Grad Vukovar može biti samo jedan od pokrovitelja.
Zar nije dovoljno što mi financiramo najvećim dijelom klub?? Š?
I ostalih sportova ima još u gradu. Činjenica je da su u prvoj ligi, ali to im ne daje za pravo da se financiraju nečije sulude ideje, zapravo megalomanske projekte.
Zašto su onda najavljivali turnir u sredstvima javnog priopćavanja kada od toga nema ništa.
Još jedna obmana javnosti.
Mjesečno redovito dobijaju određen iznos, i mislim da tu nema pogovora.
Postavlja se pitanje, kako se ti novci troše.
Je li možda pametna preraspodjela, budući da najveći dio po saznanjima odlazi na igračice sa strane i trenerski kadar.

A pitanje 2. lige je samo pokazatelj rada sa mlađim uzrastom.
Znači, trenerska struka je zakazala, točnije vrlo nekvalitetan i loš rad trenera po mojim saznanjima.
dobro je napisano u prvom postu citiram,
   treneru koji vodi treninge na bazi treće lige, što znači:
- treninzi se odvijaju po principu dođeš otrčiš, par krugova, odigraš par setova i neoznojen ideš kući

Po tome ispada da se treba igrati 3. liga.

Još sam te lijepo zamolila, da ih prestaneš braniti.
Nisam ih ovim mojim postovima vrijeđala, ovo je samo moj kritički osvrt na to.
I imam pravo na to, jer su oni osobe iz javnoga života i moraju se nositi i suočiti sa tim.
Naravno, svaki dobar potez ću pohvaliti, kao što sam pozdravila najavljeni turnir.

Pusa tebi  dunavu Poljubac za trud!!

Evidentirano
dunavu
Novi član
*

« Odgovor #29 : 16 Travanj, 2008, 09:42:16 »

Zašto bih mi morali biti sponzori nečijih ideja??
Pa sponzore trebaju sami da pronađu diljem lijepe naše.
Ukoliko žele turnir, neka ga sami organiziraju i nađu sponzore, a Grad Vukovar može biti samo jedan od pokrovitelja.

Pa grad je i trebo bit jedan od pokrovitelja u tom projektu (najbitniji posto bez njihovog odobrenja ovako nesto nije ni moguce organizirati s obzirom da to nije zamisljeno samo kroz odbojkaski turnir vec i kroz razna druga kulturna dogadjanja, a nije zanemariva ni turisticka prezentacija grada).
Zar ne mislis da nije tako nesto trebalo bit prije odluceno, a ne mjesec dana prije planiranog odrzavanja s obzirom da treba sve dobro izorganizirati.

Zar nije dovoljno što mi financiramo najvećim dijelom klub?? Š?
I ostalih sportova ima još u gradu. Činjenica je da su u prvoj ligi, ali to im ne daje za pravo da se financiraju nečije sulude ideje, zapravo megalomanske projekte.
Zašto su onda najavljivali turnir u sredstvima javnog priopćavanja kada od toga nema ništa.
Još jedna obmana javnosti.

Moglo bi se reci da je obmana, samo cini mi se da se s tim izaslo u javnost tek nakon sto je Poglavarstvo na sjednici dalo zeleno svjetlo (puno prekasno) za odrzavanje tog turnira. Iako se na organizaciji radi vec jako dugo.

Mjesečno redovito dobijaju određen iznos, i mislim da tu nema pogovora.
Postavlja se pitanje, kako se ti novci troše.
Je li možda pametna preraspodjela, budući da najveći dio po saznanjima odlazi na igračice sa strane i trenerski kadar.

Imas kriva saznanja, znas li uopce koliki je trosak sudjelovanja na natjecanjima u odnosu na novac koji daje grad i koliko od toga ostane za te igracice sa strane i trenere? A zahvaljujuci Gradu i glavnom sponzoru (koji je iz Splita jer u ovom gradu nema novca za isplatit postene place radnicima, a ne za sportska sponzorstva) klub je tu di jeste. Imas li mozda saznanja koliki su dugovi ostali iza bivsih uprava kluba (sudske tuzbe i dugovanja pojedinim igracicama), dok je sad koliko znam klub financijski stabilan i rjesena je velika vecina dugova ako ne i svi.
Mozda bi bilo puno bolje svoje snage usmjeriti prema rjesavanju toga da se utakmice i treninzi ne moraju odvijati u ledenim dvoranama (sto se pretpostavljam ne moze rjesiti bez Grada i Zupanije), nije u pitanju samo odbojka nego svi dvoranski sportovi u gradu.
Vjerujem da bi se rjesenjem tog problema privuklo puno vise buducih sportasa/ica i time bi i sport u gradu bio u puno boljem polozaju i imalo bi se odakle crpiti nove talente.

A pitanje 2. lige je samo pokazatelj rada sa mlađim uzrastom.
Znači, trenerska struka je zakazala, točnije vrlo nekvalitetan i loš rad trenera po mojim saznanjima.
dobro je napisano u prvom postu citiram,
   treneru koji vodi treninge na bazi treće lige, što znači:

Pa kakve veze ima trener 1. ekipe s radom trenera mladjih uzrasta? Koliko je meni poznato rad sa buducim odbojkasicama povjeren je nekim drugim ljudima, a ne treneru 1. ekipe.

Po tome ispada da se treba igrati 3. liga.

Vidis da nisi u pravu jer onaj prvi post je jako davno napisan a ipak se igra kvalitetna odbojka u 1. ligi.

Još sam te lijepo zamolila, da ih prestaneš braniti.

Ja ih ne branim samo nastojim prikazat da i nije sve tako lose kako pojedinci pokusavaju tu prikazati.

Nisam ih ovim mojim postovima vrijeđala, ovo je samo moj kritički osvrt na to.
I imam pravo na to, jer su oni osobe iz javnoga života i moraju se nositi i suočiti sa tim.

Hm, javnog zivota  Neodlučan 
Znaci po tome su i nase odbojkasice dio javnog zivota i mozemo tu iznositi svoj kriticki osvrt na njihove kako sportske tako i privatne zivote?
Pa i nije mi bas neko mjesto za to, mozda bi bilo prikladnije u trac partiji uz ispijanje jutarnje kavice.  Namigujem

Pusa tebi  dunavu Poljubac za trud!!

Hvala  Namigujem
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media