Zašto bih mi morali biti sponzori nečijih ideja??
Pa sponzore trebaju sami da pronađu diljem lijepe naše.
Ukoliko žele turnir, neka ga sami organiziraju i nađu sponzore, a Grad Vukovar može biti samo jedan od pokrovitelja.
Pa grad je i trebo bit jedan od pokrovitelja u tom projektu (najbitniji posto bez njihovog odobrenja ovako nesto nije ni moguce organizirati s obzirom da to nije zamisljeno samo kroz odbojkaski turnir vec i kroz razna druga kulturna dogadjanja, a nije zanemariva ni turisticka prezentacija grada).
Zar ne mislis da nije tako nesto trebalo bit prije odluceno, a ne mjesec dana prije planiranog odrzavanja s obzirom da treba sve dobro izorganizirati.
Zar nije dovoljno što mi financiramo najvećim dijelom klub??

I ostalih sportova ima još u gradu. Činjenica je da su u prvoj ligi, ali to im ne daje za pravo da se financiraju nečije sulude ideje, zapravo megalomanske projekte.
Zašto su onda najavljivali turnir u sredstvima javnog priopćavanja kada od toga nema ništa.
Još jedna obmana javnosti.
Moglo bi se reci da je obmana, samo cini mi se da se s tim izaslo u javnost tek nakon sto je Poglavarstvo na sjednici dalo zeleno svjetlo (puno prekasno) za odrzavanje tog turnira. Iako se na organizaciji radi vec jako dugo.
Mjesečno redovito dobijaju određen iznos, i mislim da tu nema pogovora.
Postavlja se pitanje, kako se ti novci troše.
Je li možda pametna preraspodjela, budući da najveći dio po saznanjima odlazi na igračice sa strane i trenerski kadar.
Imas kriva saznanja, znas li uopce koliki je trosak sudjelovanja na natjecanjima u odnosu na novac koji daje grad i koliko od toga ostane za te igracice sa strane i trenere? A zahvaljujuci Gradu i glavnom sponzoru (koji je iz Splita jer u ovom gradu nema novca za isplatit postene place radnicima, a ne za sportska sponzorstva) klub je tu di jeste. Imas li mozda saznanja koliki su dugovi ostali iza bivsih uprava kluba (sudske tuzbe i dugovanja pojedinim igracicama), dok je sad koliko znam klub financijski stabilan i rjesena je velika vecina dugova ako ne i svi.
Mozda bi bilo puno bolje svoje snage usmjeriti prema rjesavanju toga da se utakmice i treninzi ne moraju odvijati u ledenim dvoranama (sto se pretpostavljam ne moze rjesiti bez Grada i Zupanije), nije u pitanju samo odbojka nego svi dvoranski sportovi u gradu.
Vjerujem da bi se rjesenjem tog problema privuklo puno vise buducih sportasa/ica i time bi i sport u gradu bio u puno boljem polozaju i imalo bi se odakle crpiti nove talente.
A pitanje 2. lige je samo pokazatelj rada sa mlađim uzrastom.
Znači, trenerska struka je zakazala, točnije vrlo nekvalitetan i loš rad trenera po mojim saznanjima.
dobro je napisano u prvom postu citiram,
treneru koji vodi treninge na bazi treće lige, što znači:
- neprovode se u dovoljnoj mjeri i na adekvatan način vježbe zagrijavanja
- treninzi se odvijaju po principu dođeš otrčiš, par krugova, odigraš par setova i neoznojen ideš kući
Pa kakve veze ima trener 1. ekipe s radom trenera mladjih uzrasta? Koliko je meni poznato rad sa buducim odbojkasicama povjeren je nekim drugim ljudima, a ne treneru 1. ekipe.
Po tome ispada da se treba igrati 3. liga.
Vidis da nisi u pravu jer onaj prvi post je jako davno napisan a ipak se igra kvalitetna odbojka u 1. ligi.
Još sam te lijepo zamolila, da ih prestaneš braniti.
Ja ih ne branim samo nastojim prikazat da i nije sve tako lose kako pojedinci pokusavaju tu prikazati.
Nisam ih ovim mojim postovima vrijeđala, ovo je samo moj kritički osvrt na to.
I imam pravo na to, jer su oni osobe iz javnoga života i moraju se nositi i suočiti sa tim.
Hm, javnog zivota
Znaci po tome su i nase odbojkasice dio javnog zivota i mozemo tu iznositi svoj kriticki osvrt na njihove kako sportske tako i privatne zivote?
Pa i nije mi bas neko mjesto za to, mozda bi bilo prikladnije u trac partiji uz ispijanje jutarnje kavice.

Pusa tebi
dunavu 
za trud!!
Hvala