Vukovar Forum
01 Kolovoz, 2010, 04:25:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: KRITIKA JASNI KOLAR  (Posjeta: 5432 )
rose00
Novi član
*

« : 02 Travanj, 2009, 11:23:18 »

Pod koji argumentom i pod kojim poslovnim načelom, u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Vukovar, radi osoba ovisna o alkoholu, neinformirana i uz sve to koja se izražava neslužbenim jezikom Republike Hrvatske? Riječ je o gosp. Vojvodiću. Navodi se da je -stručni suradnik! Molim reakcije, na taj ali i slične slučajeve u gradu Vukovaru!
Evidentirano
marsovac
Novi član
*

« Odgovor #1 : 28 Svibanj, 2009, 10:00:48 »

Ti imaš neka loša iskustva s tim tipom?
Ja imam loše iskustvo sa ženom iz Matičnog ureda. Isto je alkoholizirana i priča kao da se preserava, ali službenim jezikom  Sirast
Naime kad sam tražio termin za vjenčanje i rekao na koji datum želim počela me daviti
Pošto nemam puno gostiju, jel to može biti u petak tijekom radnog vremena. Jel može biti neki drugi dan, odnosno neka druga subota. Uglavnom ta zajebancija sa terminom je trajala 5 minuta. Da bih ja pitao pa zar na taj datum koji tražimo ima toliko puno vjenčanja da se ne može obaviti na taj. Na šta mi odgovara da nema. Pa u čemu je onda problem, mi želimo da nam vjenčanje bude taj dan. Dobro, dobro ne morate se odmah derati - odgovori mi nakon što me 5 minuta zajebavala oko termina.
Evidentirano
Cilit Bang
Novi član
*

« Odgovor #2 : 16 Oľujak, 2010, 07:56:34 »

ja imam losa iskustva sa SVIM djelatnicima na salteru HZZO-a! oni su debili svi od reda
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media