VUKOVARKA10
Novi član

|
 |
« Odgovor #30 : 22 Studeni, 2009, 10:00:21 » |
|
ODGOVOR NEKOM JADNOM MACORU
Ajde jado moja lepa, pokaži gde sam ja napisala bilo šta, bilo kada, bilo gde izjavila o Vukovaru, kao gradu koje se nalazi tu i tu... naročito u kontekstu u kome ti želiš da se to shvati ... osim ako se ne spominju dešavanja istorijskog perioda 1991. novembaar - 1998. kada je netko odredio da se to zove RSK. Ja ipak nisam bila političar, o tome pitaj Vojislava Stanimirovića npr. Ja se ovde ne izjašnjavam javno politički, već istorijski... Razmeš ili razumeš! Zarad istine! Jado moja lepa, ne sugeriši ono što stvarno i realno ne postoji, osim u tvom strahu i tvojoj mašti... Lijepi ili još lepši istorijski istiniti pozdrav!
VUKOVARKA10
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribic
Novi član

|
 |
« Odgovor #31 : 23 Studeni, 2009, 06:31:41 » |
|
Kad pobjednici pišu povijest i istinu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
VUKOVARKA10
Novi član

|
 |
« Odgovor #32 : 23 Studeni, 2009, 07:00:25 » |
|
ZBOG I RADI ISTINE O VUKOVARU I RATU U VUKOVARU 1990.91. DO DANAS
Radi istine - da se zna - hrvatske vojne snage nisu pobednici u ratu u Vukovaru 1991.! Radi istine - hrvatske snage su izgubile vojnu bitku u Vukovaru - zvanično 18.11.1991.! Radi istine - hrvatske snage su u izvesnom smislu dobile papirnatu bitku za Vukovar, naknadno 1998.! Radi istine - sve to je tačno - ali sve to još uvek nije istina o Vukovaru!
Radi istine - prava stvarna istina o Vukovaru, bitno se razlikuje od zvanične Hrvatske istine o Vukovaru i ratu u Vukovaru 1990.91., bitno se razlikuje po svojoj suštini i sadržaju, po stvarnom uzroku, ciljevima i posledicama, po stvarnom krivcu i krivnji, po stvarnoj i konkretnoj odgovornosti i odgovornima pre svega za početak rata i za sve posledice, što bitno i suštinski povlači pitanje stvarne i konkretne odgovornsti, za sve direktne i naknade posledice, vezano za rat u Vukovaru 1991. godine, sve do danas!
SVE TO PORIČE HRVATSKU ZVANIČNU ISTINU O RATU U VUKOVARU 1990.91. DO DANAS!
VUKOVARKA10
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribic
Novi član

|
 |
« Odgovor #33 : 23 Studeni, 2009, 07:15:46 » |
|
Pa 18.11 jeste vojno pobijedili ali uz mnoge žrtve u sukobima i praktično oslabljeni za cijelu jednu gardijsku brigadu.
1995. godine se spremala operacija "Vukovarska golubica" i hrvatske snage bile su od Osijeka do Županje.
Mislim da je ta papirnato vraćanje Vukovara u matičnu Državu bilo korisno kako za Srbe tako i za Hrvate.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
macak
Novi član

|
 |
« Odgovor #34 : 23 Studeni, 2009, 08:02:20 » |
|
GOSPOĐO VUKOVARKO
Pogledaj tvoj zadnji post gdje se jako ljepo vidi kako ti nisi bila političarka i nebi na svoju dušu stavila RSK, tu se vidi sva bjeda tvog razmišljanja jer nama hrvatima ma gdje bili stavljaš na breme sve što s dogodilo od 1940 godine na dalje ....... Tražiš sama sebi izliku za ono što ste uradili ili opravdavaš samu sebe u onome što si radila . Taj tvoj viši cilj odavno više ne postoji koliko god ti radikalna bila......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zkovac
Novi član

|
 |
« Odgovor #35 : 23 Studeni, 2009, 08:24:27 » |
|
Radi istine ! Nije se ostvarila tvoja najveća želja a to je stvaranje Velike Srbije.Pa sada frustrirana pokušavaš ovdje na forumu da nama soliš pamet i namečeš svoju kvazi istinu ,opravdavajuči vaše zločinačke umove.Zlodjela o kojima šutiš i prešučivaš stvarnu istinu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
VUKOVARKA10
Novi član

|
 |
« Odgovor #36 : 23 Studeni, 2009, 06:44:21 » |
|
Verba rebus proba - Potvrdi reči činjenicama! Seneka.
VUKOVARKA10
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
macak
Novi član

|
 |
« Odgovor #37 : 23 Studeni, 2009, 06:58:13 » |
|
Kkava dokaz trebaš , evo ja ti dajem jedan najjednostavniji , dođi u vukovaru u neku neobnovljenu ulicu stani na sred ulice i prebroj mjesta gdje su pale granate ........ne trebaš kuče gledati srbija ih je obnovila pa mi sad imamo u čemu živjeti.............
Danas vidim da su se i digli mladi srbije , te osuđuju srpske zločine i ono što se događalo devdesetih godina.........
Ako se ne varam i žene u crnom su došle odati počast samo da stavim članak ..........
Žene u crnom iz Srbije: Moramo priznati ove stravične zločine četvrtak, 19 Studeni 2009 15:42 V. Lozančić U povodu 18. obljetnice stradanja hrvatskih branitelja i civila u selu Borovo na obali Dunava okupili su se brojni mještani i čelnici grada te predstavnici braniteljskih udruga kako bi poginulima i nestalima odali počast. Tom je prigodom u Dunav položen vijenac, a župnik župe svetog Josipa Radnika fra Vjenceslav Janjić održao je molitvu za sve ubijene i nestale. Počast je odana i žrtvama ekshumiranim iz masovne grobnice na farmi Lovas kod Dalja gdje su vijence položila i svijeće upalila izaslanstva Grada Vukovara, Vukovarskih majki i Udruge hrvatski Feniks te izaslanstva Žena u crnom iz Srbije i nevladine organizacije Građanska akcija iz Pančeva. -Bez priznavanja ovog najstravičnijeg zločina koji je počinjen u naše ime ne možemo graditi pravedan mir niti dobrosusjedske odnose. Naš je moralni dug da tražimo odgovornost od države u kojoj živimo. To znači da nećemo prestati tražiti odgovornost najviših vojnih i civilnih osoba zločinačkog Miloševićevog režima za užasne masakre i zločine počinjene tijekom opsade i agresije na Vukovar, rekla je Staša Zajević iz udruge Žene u crnom iz Srbije. Ljiljana Spasić, direktorica nevladine organizacije Građanska akcija iz Pančeva Vukovar je posjetila prvi puta i zaprepaštena viđenim obećala kako će priču i istinu o Vukovaru Pančevo čuti na pravi način. Potporu Vukovarcima i Vukovarskim majkama u ovim teškim trenucima daje i udruga zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja Hrvatski Feniks.
Ti ovdje negiraš neke stvari dok ih svi drugi vide , cjeli svjet je vidio šta su pojedinci radili i bio primoran reagirati a ti još uvjek živiš u fantaziji......Rekao sam da poštuješ svoje i cjeni svoje ali ne tjeraj druge u zlo koje ti propagiraš i nekolicina ljudi sa tebi mile stranice.
Nisu svi hrvati koljači nego je večina hrvata nacionalno opredjeljena i nosi breme takvih kao ti za cjeli život ........zato ne kukuriči previše nego hvataj se akcije i pomozi ljudima na terenu olovka im neče pomoći pogotovo ta crna kojom pišeš.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
VUKOVARKA10
Novi član

|
 |
« Odgovor #38 : 23 Studeni, 2009, 09:10:31 » |
|
Za šaku dorala $ ... sve je moguće, kod nekih ljudi, kod osoba bez časti i dostojanstva..!
VUKOVARKA10
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zkovac
Novi član

|
 |
« Odgovor #39 : 24 Studeni, 2009, 06:09:39 » |
|
O no što vi nikada niste imali a i danas to je čast dostojanstvo a o moralu da se i ne govori .Nikakvi dolari ni bilo što drugo ne pomaže da obraniš svoju domovinu ako ne nosiš u srcu vjeru i ljubav sram te zemlje koju braniš. To je jedino pomoglo našim dečkima da izdrže sve ono što su prošli , zahvaljujuči ovakvima kao što si ti .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tvukoja_zg
Novi član

|
 |
« Odgovor #40 : 24 Studeni, 2009, 06:18:41 » |
|
"Žene u crnom" su žene u crnom, ne zato što im je neko dao novce da se tako obuku nego zato što su njihovi sinovi poginuli za poptunobezveznu i promašenu stvar. A i da bi ovakvi poput Vukovarke mogle pljuvat po njihovim poginulim sinovima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribic
Novi član

|
 |
« Odgovor #41 : 24 Studeni, 2009, 06:46:29 » |
|
Ma žene u crnom financira Pentagon, urotile se žene protiv svoje zemlje i to ti je to. Možeš mislit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
macak
Novi član

|
 |
« Odgovor #42 : 24 Studeni, 2009, 07:50:16 » |
|
Eto vukovarke u svoj svojoj pameti i ratnoj doktrini puna emocija i optimizma u bolje sutra , sa veselim i prepoznatljivim rečenicama ,opa nisma vidio sve je stalo u jedan red.....hm ja sam mislio da bi se o tim ženama moglo malo više pisati , zar i one spadaju u neke paravojne postrojbe hrvatske vojske koje su se infiltrirale u srpsko društvo kao i ovi mladi , sramih bilo kako mogu tako pričati ..
Vjerovatno oni nisu doživjeli ništa ni dudik ni jasenovac , ni etc , a vukovar d ase i e spominje , šta zna ta balavurdija njima treba prvo nametnuti nešta da bi imali šta razmišljati a ne ovako pričati nebuloze i osuđivati srbe u oslobodilačkom ratu.
Piše vukovaraka za šaku dolara , sad bih je ja priupitao Dali bi ti prodala nekog svog za šaku dolara ?
Te žene imaju možda tisuću puta više razloga pljuvati po nama braniteljima nego što ti ovdje trošiš tinte jado , te žene imaju više prava nego itko u srbiji pljuvati po hrvatskoj, te žene su napravile korak koji mene osobno tjera da nikad ne mrzim sve srbe sem pojedinih i jednostavno d aizvršim selekciju i da kažem da si ti obični srpski otpad koji ovdje klepeće kao klepetalo na vjetru i živi od frustracija , te misli d aradi nešta uzvišeno.
Što se tiče tih tvojih otjeranih srba , pa imali su priliku vratiti se i živjeti od 92 na dalje , nije vršen baš toliki pritisak da su svi morali otići , ali pojavljuje se jedan problem tko če im srediti krov nad glavom , majčica srbija dakako ne a ti očekuješ da hrvatska svim sredstvima stituira srbe koji su kao ti držali pušku na gotovs , e pa ne ide ni tako dušica draga prvo hrvati i zaslužni srbi a onda ti kao posljenji opanak imaš pravo tražiti ali preporučam ostanak tamo gdje i jesi.......
Bog i hrvati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tvukoja_zg
Novi član

|
 |
« Odgovor #43 : 24 Studeni, 2009, 08:07:08 » |
|
te žene su napravile korak koji mene osobno tjera da nikad ne mrzim sve srbe sem pojedinih i jednostavno d aizvršim selekciju i da kažem da si ti obični srpski otpad koji ovdje klepeće kao klepetalo na vjetru i živi od frustracija , te misli d aradi nešta uzvišeno.
I rad tih žena se jako dugo prešućivao u Hrvatskoj, jer nikome nije bilo u interesu da u doba ratne histerije postoje ljudi sa druge strane koji su protvi rata. To je samo znak da te žene dobro rade svoj posao a da su plaćenici upravo oni kojima njihov rad i pojavljivanje smeta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
VUKOVARKA10
Novi član

|
 |
« Odgovor #44 : 25 Studeni, 2009, 06:21:32 » |
|
VUKOVAR JE DANAS GRAD BEZ SRBA PRAVIH VUKOVARČANA
VUKOVAR JE DANAS GRAD BEZ SRBA PRAVIH VUKOVARČANA
Iz Vukovara je vremenom od 1990.91. do danas, na nabrutalniji način i na mnoge druge načene proterano i prognano, sigurno 10.000 Srba... U taj broj ubrajam ... više stotina srpskih intelektualaca, samo iz jedne poznate vukovarske ulice, vremnenom je proterano 11 srpkih intelektualaca, (neki od njih su ubijeni)! To su bili relatino mladi ljudi sa fakultetom, njihove predivne kuće su već davno pod raznim prisilama 'otkupljene'... To je prava i konkretna realnost Vukovara danas... Taj problem često naglašavam! U Vukovaru danas nedostaje "ceo jedan grad ljudi".........!
VUKOVARKA10
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|