Vukovar Forum
01 Kolovoz, 2010, 04:13:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Generacija 68 COUO Edvard Kardelj  (Posjeta: 497 )
Lutalica07
Novi član
*

« : 15 Veljača, 2010, 05:43:05 »

Ima li netko informacije kako bi se moglo doci do ucenika b razreda generacije 68......razrednica Cop Mia.....Salinovic Zeljka....Kovacevic Krasnodara...Macure Zorana...Gogic Predraga...Vezmar Sanje...Sverer Sase.....Rakic Slobodanke...Kovacic Ksenije...Proslo je dosta vremena od kada nisam za njih nista cuo, pa ako netko od njih cita ovo neka se javi...da pokusamo pronaci ostale....
Evidentirano
Lutalica07
Novi član
*

« Odgovor #1 : 01 Oľujak, 2010, 12:24:41 »

Posto se sjetih jod nekih imena iz tog razreda da ih navedem pa se mozda netko javi......Kresic Zeljka,......Grubjesic Marija,........Klaic Snezana,.........Borkovic Zeljko,............Lemajic Sanja, Mladenovic Zoran..........Grebic Nada.............Cordasic Zeljka...........Marceta Dejana, .......Radan Tatjana.....mislio sam da ce mi netko iz generacije pomoci, ali izgleda da nisam jedini koji ne voli da pise pisma..........nadam se da ce netko od njih ipak ovo procitati......pozz
Evidentirano
Lutalica07
Novi član
*

« Odgovor #2 : 27 Oľujak, 2010, 10:10:03 »

Posto me jedno vrijeme nece biti na netu.........nadam se da ce se u medjuvremenu netko javiti, ovdje ili na moju e-mail adresu.
Evidentirano
Lutalica07
Novi član
*

« Odgovor #3 : 22 Lipanj, 2010, 05:30:35 »

Cisto da obnovim ovu temu........mozda se javi netko raspolozen za dopisivanje
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media