Vukovar Forum
01 Kolovoz, 2010, 04:20:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Ispričavam se Vladimiru Štenglu  (Posjeta: 3162 )
modera
Administrator
Novi član

« : 08 Lipanj, 2006, 08:21:01 »

Ova tema nosi naziv "Ispričavam se Vladimiru Štenglu". Ne jednom ste bili u prilici čuti ili čitati negativne glasine o velikom čovjeku koji je potekao baš s naših prostora. Ne jednom ste bili u situaciji loše misliti o čovjeku koji vodi grad i trenutno Vas predstavlja u Hrvatskom Saboru.
Sve što ste čuli loše bile su laži. Novinari su vražja sorta i da bi preživjeli bez motike služe se najprizemnijim metodama blaćenja javnih osoba ne bi li zaradili bijednu plaću kojom će onda platiti troškove svojih jadnih života, kiriju gazdarici, telefon na kojem stalno vise, struju koju nemilice troše ne razmišljajući da i drugima treba ostati, jeftina jela sa skupih pijaca...

U okviru ove teme uvjeriti ćete se da su baš novinari ta stoka sitnoga zuba, a da je Vladimir naš heroj i legenda - i zbog svega negativnog što su Vam o njemu izrekli i što ste vi zdravo za gotovo prihvatili - na ovome mjestu bilo bi poželjno da se javno ispričate, upišete svoje ime i prezime bez matičnog broja + adresu stanovanja, te tako omogućite Našem Heroju da Vas tuži i ostvari pravičnu nadoknadu koja će Vama predstavljati čast (ili da Vam oprosti Vaše griješne misli),  u svakom slučaju omogućivši Vam da se riješite balasta tih misli i frustracija, te da svi zajedno putujemo u sretnu budućnost pred nama...
Evidentirano
xxxxx
Gost
« Odgovor #1 : 09 Lipanj, 2006, 01:03:47 »

JEL TAJ RADI MOZDA U KOMUNALCU
Evidentirano
dj
Gost
« Odgovor #2 : 04 Kolovoz, 2006, 10:03:26 »

ispričavam se, kupio sam danas feral i pročitao cijeli broj, tek kasnije sam se sjetio da sam možda trebao preskočiti članak s korovom, ali sad se tu više ništa ne može - pa barem isprika :oops:
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media