|
modera
|
 |
« : 08 Lipanj, 2006, 08:31:46 » |
|
Iskažite svoje mišljenje o legendarnom vukovarskom gradonačelniku, još legendarnijem saborskom zastupniku, ocu i suprugu, prijatelju i borcu, branitelju i heroju, Vašem omiljenom liku... Frustrirani komentari će automatski biti brisani. Ovdje možete ostavljati sjećanja iz Vaših susreta s velikanom, sjećanja na Vašu tugu što ga nikad niste imali priliku upoznati, primjere u kojima ste bili ponosni što imate takvog gradonačelnika, Vaš ponos što Vas zastupa u Saboru, isječke iz nastupa i govora, svoje osobne pozdrave i lijepe želje koje će drug i prijatelj Vladimir čitati sa zadovoljstvom i toplinom pri srcu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zlatko
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : 09 Lipanj, 2006, 06:14:15 » |
|
Pozdrav starom prijatelju! Mogu reći kad je onomad sišao s mjesta gradonačelnika i bio u Vukovaru na nekoj sahrani i kad su svi okretali glavu od njega - ja sam mu prišao, potapšao ga po leđima i rekao "Ajde Vlado, kad već neće nitko s tobom, idemo nas dvojica na piće!" A da je bio loš gradonačelnik - bio je! Pa kad se već nismo potrudili imenovati prave heroje - što ne bi on bio naš heroj? Heroj - antiheroj! Ja se javljam za tiskanje plakata!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petar_
Gost
|
 |
« Odgovor #2 : 09 Lipanj, 2006, 06:23:12 » |
|
Danas sam u mirovini i ne bih se htio više vraćati u vrijeme kad mi je Štengl učinio mnogo toga lošega. Vi ste mlad čovjek i pred Vama je borba i život, ja više nemam volje, povukao sam se i pišem, živim mirnim umirovljeničkim životom. To što mi je Štengl učinio neka ide njemu na dušu i neka živi s tim. Ja mu opraštam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dj
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : 10 Lipanj, 2006, 07:50:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kenzo
Gost
|
 |
« Odgovor #4 : 11 Lipanj, 2006, 08:24:00 » |
|
e moj admine, napao si na tog čovjeka, iako je on davno otišao s vlasti, a i kad je bio na vlasti, i da je htio nešto napravit, nije mogao, jer se sudbina vukovara kroji u zagrebu. i kako kaže tata ivo, tako ce i biti. njegova jedina opcija je bila da krade, i on je to radio, kao i što bi svi, pa zašto ne bi osigurao sebi i svojoj djeci osigurao dobar život, isto tako bi i ja, a bogami i ti. svi mi možemo pričat da ne bi, ali kad osjetiš miris novca, ništa ti ne pomaže. uzmeš ga malo, pa još malo, a novaca nikad dosta. ni jugoslavije. ni vukovara prije 20 godina više nema, nema više ni sigurnog zaposlenja, ni zdravstva za sve, ni dobre i redovne plaće, dobili smo demokratiju ( odnosno surovi kapitalizam ), u kojoj se svako snalazi sam, i nema više sigurnosti, ako si pametan i hoćeš da radiš uspjet ćeš, a ako si glup i živiš u oblacima ni bog ti sam neće pomoći. pusti duševnog bolesnika na miru, dovljno je njemu njegova bolest, a ti se okreni ovoj stranici, i probaj malo profitirat od nje, radiš za minimalac, svoje novce ulažeš u ovu stranicu, za neke ljude koji nisu ni zaslužili da dodju i pišu sve i svašta. ostavi se i tužbe i politike, i okreni se poslu, jer ova stranica je tvoja, odnosno tvoj brend i iskoristi to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Damir_
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 11 Lipanj, 2006, 10:37:41 » |
|
Kao što kažeš, Kenzo, stepenice od Ureda gradonačelnika vode nadolje, kad siđeš s vlasti odeš ovdje: http://www.sabor.hr/default.asp?gl=200509290000001 i ovdje: http://www.borovo.hr/poslov.htm i na još par mjesta. Pa kad su tako stvari postavljene, zašto se ne bi mogle postaviti i ovako: kad ti netko čini stravu od života zašto ga ne predložiti za heroja? Vidjet ćeš, uspjet će, junak će postati još većim junakom, imat će još više novaca, tužit će još više građana, postat će zaštitnim znakom Grada i svi će ga (straho)štovati i biti na njegovoj strani. Pa to je baš cilj! Hrvatska idila. Što se tiče stranice i održavanja - zaboravi! A za one koji bi se htjeli pridružiti obitelji tuženika i time ukazati čast heroju, samo da nabrojim trenutne aktere-tuženike koje znam: - Marin Krizmanić - duševne boli, 70.000kn, solidarno s Branimirom Bradarićem - Marin Krizmanić - duševne boli, 100.000kn, solidarno s Vinkovačkom televizijom - Vinkovačka televizija - duševne boli, 100.000kn, solidarno s Marinom Krizmanićem - Branimir Bradarić - duševne boli, 70.000kn, solidarno s Marinom Krizmanićem - Danijela Mikola - privatna tužba - 24SATA - duševne boli, 50.000 kn - Damir Fintić - duševne boli, 101.000kn (Dragičine boli) - Damir Fintić - duševne boli, 101.000kn, (Vladimirove boli) - Damir Fintić - duševne boli, 50.000kn (dodatne Dragičine boli) - Damir Fintić - privatna tužba, "iznošenje detalja iz privatnog života u javnost" (sken priloga tužbi -nalaz psihića), osuđen, četiri mjeseca uvjetno na godinu dana - N.N. - tužba preko državnog odvjetništva za prijetnju smrću :?: (bio pozivan na saslušanje u odvjetništvo i masiran u krim policiji, spisak pozivanih oveći...)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mačak
Gost
|
 |
« Odgovor #6 : 11 Lipanj, 2006, 11:04:23 » |
|
Ovako Damire pokaži mi društvo koje nije ustrojeno kao što je ovo sada, meni se osobno ne čini da nekoj faci u bilo kojem gradu samo tako može nauditi njegov obični građanin, ne znam šta neko očekuje ako se dirne u neko gnjezdo da ose ostanu mirne, čisto nemoguče.......................... Kenzo je to dobro napisao i ja isto tako mislim,svako u sebi nosi nešta lopovsko a da ne mora ni biti svjestan, svako prvo grije svoju guzicu a za drugu koliko ostane. E sad tko je kome stao na žulj ja ne znam ali i meni da netko stane na žulj i ja bih reagirao kao i svatko od nas............................................... Daj se malo vrati prije rata i prisjeti se nekih koga nisi smio pogledati a kamoli stati na žulj............................................................................ A ako ne znaš raspitaj se jer onda je to drugačije izgledalo, danas samo sijediš na stolici u nekakvom sudu i pljujete jedno po drugome pa tko nađe bolju rupu u zakonu taj dobija, a onaj koji nije snalažljiv odlazi kao luzer...........................................................................................
pozdrav..................................
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Anonymous
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 11 Lipanj, 2006, 07:40:29 » |
|
šTENGL JE STVARNO DOBAR ČOVJEK. iSTINA JE DA SVI OKREĆU GLAVU OD NJEGA I NJEGOVE ŽENE KAO DA SMRDE. ONI VALJDA IMAJU PARFEM ALA PO GNOJU A TO NIJE LOŠE. VOLIM ŠTENGLA. ON JE BIO ODLIČAN GRADONAČELNIK. ZAŠTO GA LJUDI MRZE? BIO JE U 204. BRIGADI OD 1.9. 1991. - 31. 12. 1992. IMA LI VEĆEG BORCA OD NJEGA? BORIO SE U VODOVODU. SIN MU JE TAKOĐER BIO RATNIK. ŽENA TAKOĐER. ZAŠTO SE PREMA NJEMU PONAŠAJU KAO DA SMRDI? PA I RIBA SMRDI. VOLIM, VOLIM ŠTENGLA. JOJ. JOJ.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Damir_
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : 11 Lipanj, 2006, 08:24:51 » |
|
Gost, dobro sam analizirao svaku tvoju rečenicu i nisam uspio naći ni trag uvrede ili klevete u njima, naprotiv samo pohvale i izraze ljubavi, uz izvjesnu odbojnost prema parfemima - i zbog toga neću brisati tvoj post. Osim, imam malu digresiju, odnosno Drago Hedl ima nešto reći, a to izgleda ovako: ŠTENGLOVE DVIJE POTVRDE O RATNOM STAŽU Koliko je dugo ratovao bivši vukovarski gradonačelnik i aktualni saborski zastupnik HDZ-a, Vladimir Štengl? Prema dokumentima kojima raspolaže Feral to nije jednostavno utvrditi. Vladimir Štengl, naime, 15. je svibnja 1998. godine iz Ministarstva hrvatskih branitelja, odjela hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, Županije vukovarsko-srijemske, Ispostave u Zagrebu, dobio potvrdu u kojoj stoji da je bio pripadnik 204. brigade Hrvatske vojske u vremenu od 1. rujna 1991. do 31. prosinca iste godine. Dakle, ukupno četiri mjeseca.
Međutim, prema potvrdi koju je ishodio godinu dana kasnije, 25. ožujka 1999. od Ureda za obranu u Vukovaru, Štengl je ratovao godinu dana duže – od 1. rujna 1991. do 31. prosinca 1992., dakle ukupno 16 mjeseci. Ta potvrda izdana mu je "u svrhu reguliranja zakonskih prava".
Štenglovo produženo ratovanje trajalo je tako sve do 23. rujna 2004. kada Uprava za ljudske resurse u Upravi za obranu u Vukovaru, donosi rješenje kojim ustanovljava da je "informatičkom greškom" u bazi podataka "učinjena pogreška kod završnog datuma pripadnosti postrojbi", te se navodi da je Vladimir Štengl u Hrvatskoj vojsci bio od 1. rujna 1991. do 31. prosinca iste godine, dakle četiri, a ne 16 mjeseci.
Ostaje međutim nejasno zašto je Štengl nakon prve potvrde o sudjelovanju u Hrvatskoj vojsci u kojoj je stajalo da je u njoj proveo samo četiri mjeseca, tražio i drugu u kojoj je "informatičkom greškom" taj staž produžen za godinu dana. Drugo, još zanimljivije pitanje je, temeljem koje potvrde je Štengl ostvarivao "zakonska prava" i je li uslijedio i ispravak tih "zakonskih prava", kad je ustavovljeno da je njegov ratni staž godinu dana kraći. D. HEDL Link: OVDJE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kenzo
Gost
|
 |
« Odgovor #9 : 12 Lipanj, 2006, 02:29:27 » |
|
ovo vise nam smisla. sretno, treba ce ti sreca
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
xxxxxxxx
Gost
|
 |
« Odgovor #10 : 12 Lipanj, 2006, 07:54:25 » |
|
DOLE STENLOLOPOV :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
XXX
Gost
|
 |
« Odgovor #11 : 12 Lipanj, 2006, 07:55:49 » |
|
DOLE STENLOLOPOV
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Anonymous
Gost
|
 |
« Odgovor #12 : 15 Lipanj, 2006, 05:58:43 » |
|
NAKON ŠTO SAM PROČITAO TEKST O DRAGE HEDLA U FERALU O TOM ŠTUNGLU SVE JE JASNO. TOGA "BRANITELJA" TREBAJU OSUDITI SAMI VUKOVARCI. KAKAV JE TO GRADONAČELNIK KOJI JE FALSIFICIRAO POTVRDU O SUDJELOVANJU U DOMOVINSKOM RATU? ŠTENGL, DAJ SE ISPRIČAJ. NEK SE ISPRIČA TVOJ SIN ILI ŽENA. UVRDEIO SI NAS BRANITELJE I INVALIDE. TI SI BIO U VODOVODU A NE U 204-BRIGADI. JE LI TO ISTINA ILI NIJE? TI NIKADA NISI BIO BRANITELJ. BIO SI U VUKOVARU, ALI NE SMIJE SE ZABORAVITI NI DA SI 1990. BIO U STRANCI POKRET ZA YUGOSAVIJU. HOČEŠ ŠTENGL SADA TUŽITI HEDLA? AJDE TUŽI! ČLANAK MU JE ODLIČAN. A TI ŠTENGL POSRAMIO SI VUKOVAR!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
xxx
Gost
|
 |
« Odgovor #13 : 15 Lipanj, 2006, 08:24:31 » |
|
:lol: SVAKA CAST NOVINARIMA IS FERALA STO SU OTKRILI JAVNO KO JE STENGL. NEMOZE ON NAMA POTURATI SVOJE MISLJENJE KAKO ON MISLI STA JE DEMOKRACIJA.NEMOZE ON ZABRANITI NAMA KAKO DA PISEMO I KAKO DA RAZMISLJAMO.MISLI TUZBAMA CE ZASTRASITI NEKOGA SAD SE NJEGOVO IME SPOMINJE PO CITAVOJ . ZAHVALJUJUCI FORUMASIMA VUKOVARCA.NET KOJI SE NEDAJU DA STENGLOVAR ZABRANI NAS FORUM.PISITE ZALBE NA SVE STRANE ISTINA JE NA NASOJ STRANI BOG
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zmaj2006
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 18 Studeni, 2006, 03:20:04 » |
|
To što mi je Štengl učinio neka ide njemu na dušu i neka živi s tim. Ja mu opraštam.
Petre, k...c bih mu ja oprostio, radila bi letva po njegovim ledjima u nekom haustoru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|